Σε Vinologie μετονομάζεται η κάβα La Maison du Vin Λευκωσίας

Σε Vinologie μετονομάζεται η κάβα La Maison Du Vin που λειτουργεί εδώ και 13 χρόνια στη Λευκωσία, συνεχίζοντας να εξυπηρετεί τους πελάτες της στη Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο με τις εδραιωμένες ετικέτες της γκάμας της La Maison Du Vin αλλά και καινούργια προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της. Τα εκλεκτά προϊόντα της La Maison Du Vin θα συνεχίσουν να διανέμονται αποκλειστικά από τη Vinologie για το εγγύς μέλλον.


Η κάβα Vinologie, με ανανεωμένη φιλοσοφία υπόσχεται μέσα από την πολύχρονη εμπειρία που έχει αποκομίσει από τη λειτουργία της La Maison Du Vin, να συνεχίσει να αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον τομέα του κρασιού στη Λευκωσία, με ετικέτες από τους καλύτερους οινοποιούς του κόσμου αλλά και με εξειδικευμένα οινοπνευματώδες ποτά και συμπληρωματικά.
 
Η Vinologie θα συνεχίζει να στηρίζει και τους Κύπριους οινοπαραγωγούς, με τη συνεχή προώθηση της αναβαθμισμένης ποιότητας των κυπριακών κρασιών, ενώ παράλληλα θα διαθέτει κρασιά από σχεδόν όλες τις σημαντικές περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο, από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Χιλή, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Λίβανο και Καλιφόρνια. Παράλληλα, μέσα από συνεχή έρευνα για τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς, η Vinologie στοχεύει στο εγγύς μέλλον να διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της στον τομέα του κρασιού και των οινοπνευματωδών ποτών.
 
Με επαγγελματισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, η κάβα Vinologie θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της, όχι μόνο εντός του καταστήματος, αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις κρασιών από παγκοσμίου φήμης οινοπαραγωγούς, γευσιγνωσίες, εξειδικευμένα γεύματα, παρουσιάσεις και σεμινάρια.
 
Ο Διευθυντής της κάβας Vinologie κ. Κώστας Κυριακίδης, δήλωσε: «Eδώ και 13 χρόνια, με την υποστήριξη του ιδρυτή της La Maison Du Vin κ. Βικτώρ Παπαδόπουλου, προωθούμε την κουλτούρα του κρασιού στην Κύπρο. Οι κάβες La Maison Du Vin έχουν καθιερωθεί ως σημαντικός προορισμός για τους λάτρεις του κρασιού και όχι μόνο. Πλέον, μέσω του Vinologie θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρεία επιλογή εξαιρετικών κρασιών της La Maison Du Vin αλλά και με την προσθήκη άλλων παραγωγών και οινοπνευματωδών ποτών που  εξυπηρετούν όλα τα γούστα και προϋπολογισμούς, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτησή μας».
 
Από πλευράς του ο ιδιοκτήτης της La Maison Du Vin, κ. Βικτώρ Παπαδόπουλος ανέφερε: «Με τον Κώστα Κυριακίδη διατηρούμε μια μακροχρόνια και άψογη συνεργασία. Η συνεργασία μας συνεχίζεται και έχει τεθεί σε νέα βάση και είμαι σίγουρος, ότι η κάβα Vinologie θα παραμείνει ένας αξιόλογος πρεσβευτής του ποιοτικού κρασιού στη Λευκωσία».

Δειτε Επισης

Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς