Fasouri Waterpark: Τιμήθηκε με διάκριση από TripAdvisor

Ως το τρίτο καλύτερο υδροπάρκο της Ευρώπης, και ως ένα από τα  καλύτερα υδροπάρκα στον κόσμο, βραβεύτηκε το Fasouri Watermania Waterpark στη Λεμεσό από την μεγαλύτερη ταξιδιωτική ιστοσελίδα στον κόσμο TripAdvisor.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αποτελεί μία τεράστια επιβράβευση τόσο για την ομάδα του «πιο χαρούμενου υδροπάρκου» στο νησί, όσο και για τον τόπο μας, αφού ένας τουριστικός προορισμός του  κατατάσσεται στις πρώτες επιλογές των τουριστών παγκοσμίως. 

«Η τιμητική διάκριση από το TripAdvisor, αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού αποτελεί αντικειμενική αναγνώριση των επισκεπτών και πελατών του υδροπάρκου που το ανέδειξαν ανάμεσα στα κορυφαία στον κόσμο μέσω της διεθνώς καταξιωμένης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας TripAdvisor», αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Σημείωνεται στην ανακοίνωση πως το Fasouri Watermania Waterpark διανύει μία άκρως επιτυχημένη σεζόν σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών. Δίνοντας έμφαση στις ανάγκες και απαιτήσεις τόσο του εγχώριου όσο και του εισαγόμενου τουρισμού, σχεδίασε και εφάρμοσε δυναμικές συνεργασίες με τουριστικούς φορείς και πράκτορες, ειδικές εορταστικές προσφορές για όλη την οικογένεια, καθώς επίσης ενδυνάμωσε περαιτέρω τον τομέα ασφάλειας στο πάρκο. Ήταν φυσικό επακόλουθο το Fasouri Waterpark να αγκαλιαστεί φέτος από το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη. 

«Το υδροπάρκο της Λεμεσού διαθέτει την μεγαλύτερη γκάμα θεματικών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους, όπως επίσης και μία ποικιλία καφεστιατορίων και υπηρεσιών, που το καθιστούν τον πιο ελκυστικό και χαρούμενο προορισμό για το καλοκαίρι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls