MILLYA GROUP: Η Κύπρος στα γκρουπ της μόδας

Η Κύπρος αποτελεί την επιλογή του Millya Group για την ανάπτυξη του Cyprus Premium Outlet, μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, ενώ ήδη λειτουργεί στη Λεμεσό η First Boutique. Την ίδια ώρα, η Γενεύη επελέγη για το Billionaire Italian Couture και η First Boutique Online, σε συνεργασία με το Farfetch.com, είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο μετά το  λανσάρισμα του δικού της e-shop. «Στόχος είναι να γίνει ο απόλυτος online προορισμός μόδας για σχεδιαστές πολυτελών και μοναδικών συλλογών για τη γυναίκα και τον άντρα», σημείωσε ο κ. Loshak.

Το Millya Group ιδρύθηκε από διεθνές διοικητικό συμβούλιο. «Το όραμα των μελών του, η φήμη και η επαγγελματική τους εμπειρία οδήγησαν στη δημιουργία μιας σταθερούς επιχείρησης», επεσήμανε ο ίδιος, προσθέτοντας ότι σήμερα εργοδοτεί 80 άτομα και κάθε σεζόν η ομάδα του συμμετέχει σε διεθνείς επιδείξεις μόδας για την επιλογή συγκεκριμένων κομματιών, των πιο διάσημων και περιζήτητων σχεδιαστών μόδας παγκοσμίως, τα οποία περιλαμβάνει στις συλλογές του.

First Boutique
«Από την ίδρυσή της το 2012, η First Boutique έχει αποτελέσει ορόσημο της μόδας στην Κύπρο, προσφέροντας επιθυμητά και μοναδικά brands οίκων μόδας. Επιπλέον, έχει συμπεριλάβει ειδικό χώρο για καλλυντικά πολυτελείας, ready to wear designer collections και μοναδικά προϊόντα lifestyle», ανέφερε.
Πρόσφατα, η μπουτίκ έχει ανακαινιστεί για να συμπεριλάβει κι έναν όροφο για κλασική και σύγχρονη συλλογή ανδρικής μόδας, χωριστό τμήμα υποδημάτων και αξεσουάρ, καθώς και άνετο ιδιωτικό χώρο madeto measure, για παροχή υπηρεσιών ραψίματος και επιδιόρθωσης για μάρκες, όπως, Brioni, Kiton, Billionaire, Stefano Ricci, Sartorio και Salvatore Ferragamo. Πέραν τούτων, διαθέτει in-house, πλήρως εξοπλισμένο στούντιο φωτογράφισης μόδας, για να εκθέτει τις πρόσφατες συλλογές της. 

Cyprus Premium Outlet
Η ιδέα βασίστηκε στο γεγονός ότι πάνω από δύο εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται την Κύπρο.«Το οutlet, σχεδιασμένο από το παγκοσμίου φήμης στούντιο αρχιτεκτόνων, PiuArch, στο Μιλάνο (1ο βραβείο Italian Architect Studio of 2014), θα εγκαινιαστεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και θα φέρει επανάσταση στην αντίληψη της λέξης ‘οutlet’, όχι μόνο ως χώρου για προϊόντα σχεδιαστών σε μειωμένες τιμές, αλλά και ως σημείο συνάντησης για τους Κύπριους fashionistas και γνώστες της μόδας, καθώς και επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο», υπογράμμισε.

Billionaire Italian Couture
Το Billionaire Italian Couture είναι ένα πολυτελές ανδρικό brand, το οποίο βρίσκεται στη Γενεύη. «Η φιλοσοφία της μάρκας παραπέμπει σ’ ένα ξεχωριστό στιλ που δεν αποτελεί μόνο σημάδι της προσωπικότητας, αλλά και της αληθινής πολυτέλειας», σημείωσε ο κ. Loshak. 

Κρίση Vs Luxury Brands
Ο επικεφαλής του Millya Group τόνισε ότι στόχος τους είναι να θέσουν ψηλά τον πήχη στα είδη πολυτελείας στην Κύπρο, φέρνοντάς τη στο προσκήνιο της μόδας και επαναπροσδιορίζοντας τα ψώνια ως μια ευχάριστη εμπειρία σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την καινοτομία. Η πλειοψηφία των πελατών της First Boutique, εξήγησε, προέρχεται από το εξωτερικό και υποστηρίζει σταθερά τα είδη πολυτελείας. Την ίδια ώρα, πρόσθεσε, λόγω του ότι η κρίση άλλαξε το οικονομικό περιβάλλον, το γκρουπ αναζήτησε νέες διεξόδους, για να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν. Οπότε, με το Cyprus Premium Outlet θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους πελάτες, ντόπιους και ξένους, με πολύ ελκυστικές τιμές στα επώνυμα προϊόντα.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών
Υπηρεσία Καταναλωτή: Στο 11,7% η διαφορά ακριβότερου από φθηνότερο καλάθι προϊόντων
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης