LORDOS PLASTICS: Σε συμφωνία με την KOSMO-PLAST

Mε ανακοίνωσή της στο ΧΑΚ η LORDOS UNITED PLASTICS PUBLIC LTD δημοσιοποιεί την Συμφωνία Αγοράς Επιμέρους Περιουσιακών Στοιχείων του Ομόρρυθμου Συνεταιρισμού KOSMO-PLAST COMPANY.

Συνεταίροι του KOSMO-PLAST COMPANY είναι η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι λόγοι της αγοράς είναι καθαρά εμπορικοί και βασίζονται στα ωφελήματα που θα έχει η εταιρεία μας από τη χρήση και/ ή την εκποίηση των μεμονωμένων περιουσιακών στοιχείων που αποτελούν το αντικείμενο της Συμφωνίας.

"Η απόφαση για την κατάρτιση της Συμφωνίας λήφθηκε κατόπιν εκτίμησης από ειδικό εμπειρογνώμονα του αντικειμένου των μεμονωμένων περιουσιακών στοιχείων που αποτελούν το αντικείμενο της Συμφωνίας και σχετικής συμβουλής των ελεγκτών μας και των νομικών μας συμβούλων", αναφέρει η LORDOS UNITED PLASTICS.

Επίσης, αναφέρεται ότι το τίμημα αγοράς ανέρχεται στα €885.500 και θα εξοφληθεί με νέα έκδοση και παραχώρηση από την εταιρεία LORDOS UNITED PLASTICS στον Συνεταιρισμό 2.530.000 συνήθων μετοχών. 

Η Συμφωνία εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και θα  παρουσιαστεί ενώπιων Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για επικύρωση, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.

Τέλος, σημειώνεται ότι η συναλλαγή αυτή δε σχετίζεται και δεν επηρεάζει τα συμφέροντα οποιουδήποτε μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, του Γραμματέα, ή οποιουδήποτε «καθορισμένου πρόσωπού» σύμφωνα με το άρθρο 137(3) του Νόμου. 

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ