Deal συνεργασίας Χαραλαμπίδης- Κρίστης και Clappas

Νέα συνεργασία υπέγραψαν οι εταιρείες Χαραλαμπίδης- Κρίστης και Clappas. Η συμφωνία των δύο εταιρειών υπαγορεύει τη διανομή προϊόντων της Clappas σε κανάλια διανομής σε όλη την Κύπρο, στα οποία η Clappas δεν είχε πρόσβαση με το δίκτυό της (κυρίως σε μικρότερες υπεραγορές και μπακάλικα). 

Η συμφωνία έρχεται σε μια εποχή που το εμπόριο κάνει αγώνα για να αφήσει πίσω τις κακές ημέρες της κρίσης και της ύφεσης. Ένας μεγάλος κύκλος συνεργασιών, συζητήσεων για συνέργειες, εξαγορές και συγχωνεύσεις έχει ανοίξει στο εμπόριο στα χρόνια της κρίσης, κύκλος ο οποίος φαίνεται ακόμη ότι χρειάζεται καιρό για να ολοκληρωθεί, αφού οι εταιρείες του εμπορίου αναζητούν τρόπους για να καταστούν πιο αποτελεσματικές, κερδοφόρες και με μεγαλύτερη παρουσία στην εγχώρια αγορά. Όλοι οι παράγοντες φαίνεται να έχουν αντιληφθεί ότι μεσούσης κρίσης θα επιβιώσουν μόνο με συνεργασίες.

Σημειώνεται ότι οι κύριες δραστηριότητες της Clappas Trading House Limited είναι η εισαγωγή και διανομή επώνυμων ειδών διατροφής όπως τα Hochland, Frico, Dairyking, Frischpack, Bergader, Granarolo, Ilchester, Alpenhain, Meggle και Brescia.  Η εταιρεία εξυπηρετεί πέραν των 1.200 πελατών παγκύπρια. Κάποιοι από τους σημαντικότερους είναι οι CRF, AlfaMega Hypermarkets, Metro, Papantoniou Supermarket, SYPAL Supermarket, Cyprus Airports F&B, Newrest Catering, A&A Constantinou Bros Ltd και Louis Hotels Atlantica Hotels. 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης δημιουργήθηκε με τη συνένωση των εταιρειών Charalambides Dairies και Christis Dairies, όταν τις εξαγόρασε η Vivartia (Cyprus) τον Σεπτέμβριο του 2007. Τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται σε όλες τις υπεραγορές παγκυπρίως, σε φούρνους και σε διάφορα άλλα επιλεγμένα σημεία πώλησης. Με κύριο προϊόν εξαγωγής το παραδοσιακό κυπριακό χαλούμι, η Χαραλαμπίδης Κρίστης εξάγει τα προϊόντα της σε 30 χώρες και είναι η μεγαλύτερη εξαγωγική εταιρεία της Κύπρου στον τομέα των τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ