«Ελπίζουμε να βρεθεί μόνιμη λύση στο εμπόριο»

Ιδιαίτερα θετική ανακοίνωση για τις κινήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας και της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, εξέδωσε η Κίνηση Νεοπροσληφθέντων Λιανικού Εμπορίου.

Πιο ειδικά αναφέρεται: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την αξιότιμη Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου, για την τεράστια της προσπάθεια να προστατεύσει εμάς τους εργαζόμενους ούτως ώστε να μη χάσουμε τις δουλειές μας προς αποφυγή περισσότερων προβλημάτων και δυσκολιών. Εκφράζουμε την ικανοποίηση και την ανακούφιση μας για την έκδοση του διατάγματος και για τη διασφάλιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων».

Παράλληλα, η Κίνηση τονίζει: «Εκφράζουμε επίσης, τις ευχαριστίες μας προς τον έντιμο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας που ως θεματοφύλακας της νομιμότητας και της συνταγματικότητας ενήργησε σωστά και δίκαια για το δημόσιο καλό στηρίζοντας έτσι χιλιάδες οικογένειες».

Μάλιστα, η Κίνηση αναφέρει: «Ευελπιστούμε μέχρι το τέλος του 2015, να βρεθεί μια μόνιμη λύση που να διαφυλάσσει το ιερό μας δικαίωμα στην εργασία για να επέλθει έτσι και η δικαίωση του κάθε εργαζόμενου, μακριά από καταστροφικές πολιτικές, οπισθοδρομικές νοοτροπίες, πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα και κομματικούς εγωισμούς».

Καταληκτικά αναφέρεται: «Εμείς απλά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε και να ονειρευόμαστε. Πρέπει όμως και άλλοι άνεργοι να βιώσουν την ευτυχία της εργασίας μαζί μας».

Δειτε Επισης

Ανακοινώσεις από αρμόδια Υπουργεία αναμένει η Επ. Εσωτερικών για ενοίκια σε βιοτεχνικές ζώνες
Στο Lexus Centre Nicosia αποκαλύφθηκε το ολοκαίνουργιο Lexus LBX
Αυξημένες οι εξαγωγές σοκολάτας από Ε.Ε. σε τρίτες χώρες
Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ και οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίπλα στα άτομα της τρίτης ηλικίας
Δημιουργήστε ένα μικρό παράδεισο με έπιπλα εξωτερικού χώρου από την Andreotti
Η Isuzu αποκαλύπτει το πρώτο ηλεκτρικό Isuzu D-MAX
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Ετήσια αύξηση 7,1% στις πωλήσεις πετρελαιοειδών
Investors In People Platinum: Η σημαντικότερη διεθνής διάκριση ανθρώπινου δυναμικού για τρίτη φορά στον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ