Λύσανδρος Ιωάννου: O κυνηγός των νέων brands

Λύσανδρος Ιωάννου: O κυνηγός των νέων brands

Λύσανδρος Ιωάννου: O κυνηγός των νέων brands

Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.

RELATED ARTICLES

 
Με τις οδηγίες του έχει συνεισφέρει στη δημιουργία ενός Οργανισμού που προσφέρει πολλά στον τόπο μας προσφέροντας στους καταναλωτές και τους πελάτες του επιλογές αντάξιες αυτών που υπάρχουν στις μεγαλύτερες κοσμοπολίτικες αγορές.
 
Παράλληλα με τα επιχειρηματικά του ανοίγματα δημιούργησε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Ο λόγος για τον CEO της PHC Franchised Λύσανδρο Ιωάννου ο οποίος ηγείται σήμερα ενός Ομίλου που διαθέτει μέχρι στιγμής 104 εστιατόρια και χώρους εστίασης και σχεδιάζει να λειτουργήσει ακόμα 100 νέους χώρους εντός της επόμενης πενταετίας.
 
Υπό την καθοδήγηση του Λύσανδρου Ιωάννου η PHC κατάφερε μετά την οικονομική κρίση να υλοποιήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα επέκτασης στην ιστορία της φέρνοντας στην Κύπρο brands τα οποία προσπάθησαν αρκετοί να φέρουν στο παρελθόν ανεπιτυχώς.
 
Σήμερα διαθέτει ορισμένα από τα μεγαλύτερα brands στον τομέα της εστίασης και του καφέ, όπως Pizza Hut, Wagamama, Burger King, Τaco Bell, KFC και Caffe Nero ενώ βρίσκεται συνεχώς στο στάδιο αναζήτησης νέων brands.
 
Τη φετινή χρονιά κλείδωσε και τη συμμετοχή του στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall του οποίο ελέγχει πλέον το 10%.
 
Ο ίδιος πάντως θεωρεί ως διαβατήριο της επιτυχημένης του πορείας το ότι έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συµβουλίου της PepsiCo-Ivi Ελλάδας, Βαλκανίων και Κύπρου και Διευθυντής Μάρκετινγκ στην Procter & Gamble στην Ελλάδα και στη Γαλλία.
 
Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
1991: Pizza Hut
1992: Catercom
2004: KFC
2008: Wagamama
2012: Taco Bell
2013: Caffe Nero
2014: Burger King
2015: Pier One, Remezzo, «Το Κυπριακόν», The Fish Market
2016: Tavernaki
2017: PAUL
2019: Συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο του Nicosia Mall
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας