Νέα γραφεία για την Reanda Cyprus

Ο ελεγκτικός οίκος Reanda Cyprus Limited εγκαινίασε τα νέα του γραφεία στη Λευκωσία, τα οποία βρίσκονται επί της λεωφόρου Αρχαγγέλου στην Έγκωμη, σε ιδιαίτερα στρατηγικό σημείο, μόλις μερικά λεπτά από το κέντρο της πόλης και με εύκολη πρόσβαση στις υπεραστικές αρτηρίες που οδηγούν στο αεροδρόμιο και τις άλλες πόλεις του νησιού.  

Τα νέα γραφεία του οίκου είναι άρτια εξοπλισμένα και εργονομικά ρυθμισμένα, διασφαλίζοντας την αγαστή συνεργασία των στελεχών μας και την άρτια φιλοξενία των πελατών και συνεργατών μας σε ένα ευχάριστο επαγγελματικό περιβάλλον, στοιχεία που αποτελούν προϋπόθεση για αποτελεσματική – αποδοτική εργασία, αφοσίωση και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Εκτός από τους κτιριακούς χώρους, η Reanda Cyprus Limited επενδύει διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και έχει ενσωματώσει στο νέο αυτό χώρο υποδομές τελευταίας γενιάς, όπως σύγχρονη υπολογιστική υποδομή, όπως κεντρικών servers, των πλέον εξειδικευμένων λογισμικών της αγοράς, αλλά και κατάλληλων υπολογιστικών διαδικασιών, διασφαλίζοντας τον εύκολο εντοπισμό πάσης μορφής στοιχείου, την ασφάλεια των δεδομένων, τη ταξινόμηση των αρχείων, την αδιάλειπτη εσωτερική διαχείριση και έλεγχο κάθε εργασίας, όπως και την ανά πάσα στιγμή αποτύπωση της εικόνας του κάθε πελάτη μας.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κορυφώθηκαν τη Τετάρτη 19 Ιουλίου με την επίσημη τελετή των εγκαινίων. Στο χώρο του νεοσύστατου γραφείου βρέθηκαν οι αξιότιμοι Πρέσβης Εμπορικός Ακόλουθος της Κίνας στην Κύπρο, ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής του διεθνούς δικτύου λογιστών Reanda International (με ιδρυτική προέλευση τη Κίνα), αντιπρόσωποι από μέλη του δικτύου από άλλες χώρες, πλήθος πολιτειακών παραγόντων και εκπροσώπων της εγχώριας και τοπικής βιομηχανίας. Στο χαιρετισμό του ο κ. Φοίβος Θεοχαρίδης, διευθυντής στη Reanda Cyprus, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στις σύγχρονες προδιαγραφές των νέων γραφείων του Οίκου καθώς και στις προοπτικές που διανοίγονται για την Κύπρο και τον Οίκο μέσω του δικτύου Reanda International.   

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Wang Yaping, Εμπορικός Ακόλουθος της Κίνας στη Κύπρο, ο οποίος ανέφερε ότι το δίκτυο Reanda International ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εμπορίου της Κίνας με στόχο να γίνει το πρώτο διεθνές λογιστικό δίκτυο με προέλευση τη Κίνα. Υπενθύμισε τις παραδοσιακά φιλικές πολιτικές και εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κίνας και Κύπρου και  αναφέρθηκε εκτεταμένα στην πρωτοβουλία «One Belt, One Road» της Κίνας, που περιλαμβάνει τόσο χερσαίο (New Silk Road/ Silk Road Economic Belt) όσο και θαλάσσιο (New Maritime Silk Road) σκέλος, και βάσει αυτής  της στρατηγικής η Κύπρος αποτελεί ένα από τα κύρια σημεία εμπορικής διασύνδεσης Ευρώπης-Κίνας. 

Τέλος, σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. ο κ. Jinhui Huang, Πρόεδρος του διεθνούς δικτύου λογιστών Reanda International, μαζί με τα συγχαρητήρια και τις ευχές του, αναφέρθηκε στη καίρια σημασία που είχε η επιλογή του δικτύου να αποδεχτεί το 2012 τη Reanda Cyprus ως πρώτο ευρωπαϊκό μέλος, κίνηση που έδωσε το έναυσμα για την διείσδυση του δικτύου προς τη Δύση.  Πλέον το δίκτυο έχει 5 Ευρωπαϊκά μέλη και σύντομα, με σωστές και προσεκτικές επιλογές, θα υπάρχει πανευρωπαϊκή κάλυψη. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Κύπρος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι του παλαιού Δρόμου του Μεταξιού, ο ρόλος της είναι πολύ σημαντικός για τη πρωτοβουλία «One Belt, One Road».  

Η Reanda Cyprus Limited δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2009 παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Κυπριακές και ξένων συμφερόντων εταιρείες. Ο οίκος είναι μέλος του Δικτύου Reanda International με προέλευση τη Κίνα, το οποίο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 20 Λογιστικών Δικτύων παγκοσμίως βάση του πρόσφατου “International Accounting Bulleting(ΙΑΒ) World Survey”. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δίκτυο απαρτίζουν μέλη στην Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Μαλαισία, Μακάο, Καμπότζη, Βιετνάμ, Σιγκαπούρη, Ινδία, Ινδονησία, Καζακστάν, Κορέα, Μαδαγασκάρη, Μαυρίκιο, Νέα Ζηλανδία, Πακιστάν, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Γερμανία, Αγγλία, Μάλτα, Ρωσία, Νεπάλ και στην Αυστραλία. Στόχος του Δικτύου είναι σταδιακή εξάπλωση σε όλες τις χώρες και δικαιοδοσίες. Η διεύθυνση του Οίκου πιστεύει ακράδαντα ότι η κοινή ταυτότητα μέσα σε ένα Διεθνές Δίκτυο Εταιρειών παροχής υπηρεσιών, θα βοηθήσει τα μέγιστα στην αύξηση των εργασιών καθώς επίσης στην μετουσίωση των φιλόδοξων αναπτυξιακών του πλάνων για τα επόμενα χρονιά. 
 

Δειτε Επισης

16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
ΤΕΠΑΚ: Τον Στρατηγικό Προγραμματισμό Ανάπτυξης παρουσίασε ο Πρύτανης-Οι έξι πυλώνες
Η Ελληνική Τράπεζα μαζί με το Priceless Planet Coalition της Mastercard® γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου