Η μαγεία των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα

Δελτίο Τύπου  10/12/2020 14:30
Η μαγεία των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα

Η μαγεία των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα

Δελτίο Τύπου  10/12/2020 14:30
Τα φετινά Χριστούγεννα παρόλο θα είναι διαφορετικά για όλους, η Μαρίνα Λεμεσού διατηρεί το λαμπερό πνεύμα των εορτών για ακόμη μια χρονιά! Το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 12 μέτρων το οποίο κοσμεί τη πλατεία της Μαρίνας, και τα χιλιάδες φωτεινά λαμπάκια που στολίζουν κάθε γωνιά του Έργου, έχουν φωταγωγηθεί και δημιουργούν μία μαγευτική εορταστική ατμόσφαιρα. 
 
Με το εκθαμβωτικό εορταστικό σκηνικό πάνω στη θάλασσα, η Μαρίνα Λεμεσού καλεί όλο το κόσμο να απολαύσει το πνεύμα των εορτών και να ζήσει τη μαγεία των Χριστουγέννων δημιουργώντας μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις και φέτος. Ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρος Παμπακάς, εξέφρασε τις δικές του ευχές κατά τη διάρκεια της φωταγώγησης του Έργου.
 
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «Τα φετινά Χριστούγεννα μας βρίσκουν πολύ διαφορετικά από κάθε άλλη χρονιά, ωστόσο, είναι μια ευκαιρία να αναζητήσουμε το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Στόχος μας, είναι μέσα από τη λαμπερή διακόσμηση του Έργου, η λάμψη αυτή να φτάσει στις καρδιές των ανθρώπων, που φέτος το έχουν περισσότερη ανάγκη από ποτέ!».
 

Κατά τη διάρκεια των εορτών, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εορταστική ατμόσφαιρα κάνοντας τη βόλτα τους στα καταστήματα της Μαρίνας Λεμεσού, τα οποία διαθέτουν πληθώρα επιλογών σε είδη ένδυσης, υπόδυσης, αξεσουάρ, κ.α. ικανοποιώντας όλες τις ανάγκες και προσφέροντας ιδιαίτερες λύσεις για τα δώρα των εορτών.
 
Η μαγεία των Χριστουγέννων παραμένει και φέτος λαμπερή και ζωντανή στη Μαρίνα Λεμεσού. Ας γιορτάσουμε αυτή την περίοδο μοναδικά, απολαμβάνοντας τις στιγμές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.
 

 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Μαρίνας Λεμεσού limassolmarina.com ή τη σελίδα στο Facebook facebook.com/LimassolMarina, ή επικοινωνήστε στο +357 25 020 020.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας