Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

360: Δείτε τη θέα της Λευκωσίας από τον 27ο όροφο

Τον Σεπτέμβριο του 2019 αναμένεται να ολοκληρωθεί το 360, του οποίου η κατασκευή έφτασε ήδη στον 27ο όροφο από τους συνολικά 34 ορόφους που θα διαθέτει το κτήριο.

Διαβάστε ακόμα: Τα πρώτα σε πωλήσεις smartphones στην Κύπρο

Ο φωτογραφικός φακός του InBusinessNews βρέθηκε στον χώρο που ανεγείρεται το ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας και κατέγραψε τις εργασίες που προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, καθώς κάθε δέκα μέρες προστίθεται ακόμα ένας όροφος στο κτήριο.

Διαβάστε ακόμα: Μ. Ανδρέου: Νέο McDonald's στη Λάρνακα το 2019



 
 
Έτοιμο το πάρκινγκ και τα διαμερίσματα στους πρώτους ορόφους
Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον από Κύπριους και ξένους αγοραστές για το έργο, καθώς πέραν του 40% του κτηρίου έχει πωληθεί.
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί αρκετές εργασίες όπως είναι οι υπόγειοι χώροι στάθμευσης, αλλά και τα διαμερίσματα στους χαμηλούς ορόφους του κτηρίου.



 

Σε τρεις μήνες τα καταστήματα
Όπως ανέφερε ο πολιτικός μηχανικός του έργου, Γιώργος Αμβροσίου, η εσωτερική διακόσμηση του χώρου υποδοχής του κτηρίου είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα συμπληρωθεί και το «show apartment», τονίζοντας επίσης ότι τα καταστήματα στο ισόγειο του κτηρίου θα είναι έτοιμα στους επόμενους τρεις μήνες.
 

 



«Οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο μας εργάζονται με βάρδιες λόγω του μεγάλου μεγέθους του κτηρίου, με ωράριο από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ», επεσήμανε σχετικά.

Πανοραμική θέα από όλες τις πλευρές
Το έργο ξεχωρίζει για τον πρωτοποριακό και λειτουργικό σχεδιασμό του, αλλά και για την αναβαθμισμένη τεχνολογία και υπηρεσίες που παρέχει.



Όπως είπε ο κ. Αμβροσίου, το κτίριο διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι να είναι τοποθετημένοι στο κέντρο του κτηρίου. «Με αυτό τον τρόπο όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν πανοραμική θέα από όλες τις πλευρές του κτηρίου, δίνοντας στους αγοραστές την ευκαιρία να επιλέξουν, το ύψος και τη θέα που προτιμούν να απολαμβάνουν», τόνισε σχετικά. Η πισίνα το γυμναστήριο, το κέντρο ευεξίας και τα αλλά πλεονεκτήματα που προσφέρονται στους ενοίκους το κάνουν να ξεχωρίζει από τα άλλα κτήρια της πρωτεύουσας.
 

Πάνω από 40% οι πωλήσεις
Μεγάλο παραμένει το ενδιαφέρον για το 360, τόσο από Κύπριους όσο και από ξένους επενδυτές, με πέραν του 40% του κτηρίου να έχει ήδη πωληθεί, χωρίς ακόμα να ολοκληρωθεί ο σκελετός του. 
 

 

«Πολλοί επενδυτές άρχισαν να εκτιμούν τη Λευκωσία τόσο για τις λογικές τιμές που υπάρχουν στα ακίνητα, όσο και για τις προοπτικές ανόδου της αξίας των επενδύσεων τους», εξήγησε ο Γιώργος Χρυσοχός CEO της Cyfield η οποία κατασκευάζει το 360, σημειώνοντας  μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρείται ιδιαίτερη αύξηση ενδιαφέροντος από Κύπριους αγοραστές, καθώς βλέποντας το έργο να υλοποιείται, ενισχύεται η εμπιστοσύνη τους.
 

 


 

Το «σήμα κατατεθέν» της Λευκωσίας
Μέχρι σήμερα δεν υπήρχε στη Λευκωσία κάποιο άλλο έργο παρόμοιο με το 360 τόσο πρωτοποριακό και μοντέρνο. Πρόκειται για ένα κτήριο διαφορετικό από τα άλλα, ένα νέο κατασκευαστικό προϊόν, όπως ανέφερε ο κ. Χρυσοχός, σημειώνοντας ότι το 360 θα είναι το νέο «σήμα κατατεθέν» της Λευκωσίας.  
 


 
Με εντυπωσιακό, για τα δεδομένα της Κύπρου, ύψος 135 μέτρων και 34 ορόφους, εκ των οποίων οι 27 είναι οικιστικοί, το 360 προσφέρει θέα 360 μοιρών και  υπηρεσίες πολυτελούς διαβίωσης με ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια χρησιμοποιώντας μέσα τελευταίας τεχνολογίας, και ταυτόχρονα, διαθέτοντας πισίνα, γυμναστήριο, σπα, εστιατόρια και υπηρεσίες θυρωρού στους ενοίκους του.
 
 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη αυτή στο κέντρο της πόλης, έχει ήδη συνδράμει στο ξαναζωντάνεμα της πρωτεύουσας.

www.cyfield360.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης