Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

9ο IMH Traditional Xmas Breakfast

Τεράστια επιτυχία σημείωσε και το 9ο IMH Traditional Xmas Breakfast, «Jingle and Mingle” προσκαλώντας τους καλεσμένους της στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, για το καθιερωμένο γιορτινό πρωινό που διοργανώνει. Πέραν των 500 εκπροσώπων του κυπριακού επιχειρείν, έδωσαν το παρών τους στην εκδήλωση. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν πρωινό με παραδοσιακά εδέσματα, διασκέδασαν με τα ξωτικά αλλά και με γιορτινά τραγούδια από τις παιδικές φωνούλες των τετράχρονων μαθητών του νηπιαγωγείου τα Στρουμφάκια και έλαβαν ως δώρο goody bag με πλειάδα προϊόντων από γνωστές εταιρείες.

Κατά τη διάρκεια του πρωινού, παρουσιάστηκαν τα νέα πλάνα της IMH για το 2019 καθώς και τα νέα της εγχειρήματα που έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εταιρική τους επικοινωνία. «Μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες της επόμενης χρονιάς της ΙΜΗ δεν αφορά διοργανώσεις ή νέα media – αφορά νέα ακροατήρια: Τα Millennial. Για ένα χρόνο τώρα η IMH κάνει μια τεράστια έρευνα ανάμεσα στα white collar millennial της Κύπρου. Είναι οι millennial entrepreneurs, οι 2ης 3ης και σε κάποιες περιπτώσεις 4ης γενιάς διάδοχοι που ήδη βρίσκονται στις επιχειρήσεις. Είναι ηλικίας 20-45 και φυσικά, αυτοί αποτελούν τους μελλοντικούς επιχειρηματίες της Κύπρου. Είναι επίσης οι millennial white collar. Αυτοί αποτελούν τους μελλοντικούς μάνατζερ των κυπριακών επιχειρήσεων. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ακροατήριο για την ΙΜΗ και για εσάς. Και αυτό το ακροατήριο θα το βρείτε στα συνέδρια μας, στις σελίδες των περιοδικών και των digital media μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Μιχαήλ.

Από την πλευρά της η Γενική Διευθύντρια της ΙΜΗ, Δάφνη Τάνγκ, έκανε ιδιαίτερη αναφορά θα διεθνή συνέδρια και Investment Summits, που γίνονται στην Κύπρο και στο εξωτερικό, με συμμετοχή ξένων επενδυτών στα οποία προωθούνται οι επενδύσεις, το headquartering και τα funds. Όπως υπογράμμισε το 2019 και 2020 θα γίνουν επενδυτικά summits στο Τελ Αβίβ, Μουμπάι, Νέα Υόρκη, Ντουμπάι, Αθήνα και Λονδίνο.

Χωρίς αυτούς, η πλούσια goody bag του 9ου IMH Traditional Xmas Breakfast, δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Οι χορηγοί της εκδήλωσης, αποτέλεσαν για ακόμη μια χρονιά, σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία του, προσφέροντας τα προϊόντα τους, που αποτέλεσαν μοναδικό δώρο για τους καλεσμένους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει στους SPECTUS, COFFEE ISLAND, HEALTHDOT, TRYFON TSERIOTIS, EUREKA, LIDL, HARCO TRADING LTD, KERMA LTD, SENAGA TRADING LTD, CTC ARGOSY, CTC ARTVIEW, C.A. PAPAELLINAS, ACM CHRISTOFIDES LTD, Red Bull, Laiko Cosmos, Photos Photiades, IPH Photiades, Kemanes, Blush make up & more και Vassos Eliades Ltd.
 






 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»