Ιανουάριο 2019 η συγχώνευση Ι.Γ Κασουλίδης και Printco Manufacturing

Τον Ιανουάριο του 2019 θα αρχίσει να υλοποιείται η συγχώνευση των εταιρειών Ι.Γ Κασουλίδης & Υιος Λτδ και Printco Manufacturing & Trading Ltd, των δύο μεγαλύτερων τυπογραφείων στην Κύπρο, μετά και το πράσινο φως που έδωσε η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού. Η εταιρεία που θα προκύψει από την εν λόγω συγχώνευση θα φέρει την επωνυμία Printco Cassoulides Master Printers Ltd.

Μέσα από τη συγχώνευση στόχος της Printco Cassoulides Master Printers Ltd είναι να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση και αναβαθμισμένες ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες της, να αναπτύξει περαιτέρω την τυπογραφία, καθώς επίσης και η δημιουργία μιας υγιούς και βιώσιμης μονάδας στον τομέα που θα μπορεί να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις και στις νέες τάσεις της εποχής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ι.Γ Κασουλίδης & Υιος Λτδ είναι η μητρική εταιρεία των Hermes Media Press Ltd και Zavallis Litho Ltd. Η εν λόγω εταιρεία παρέχει τυπογραφικές και εκτυπωτικές εργασίες και ασχολείται κυρίως με την εκτύπωση περιοδικών, φυλλαδίων, καταλόγων, επαγγελματικών καρτών και γενικά εντύπων. Περαιτέρω, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Hermes Media Press Ltd παρέχει υπηρεσίες εκτύπωσης εφημερίδων με όλα τα συναφή.

Η Printco Manufacturing & Trading Ltd δραστηριοποιείται στην εκτύπωση περιοδικών, φυλλαδίων, καταλόγων, επαγγελματικών καρτών και γενικά εντύπων.

Οι δύο ιδρυτικές της εταιρείες θα μεταφέρουν στην εν λόγω εταιρεία τις εργασίες τους που αφορούν την εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, φυλλαδίων, καταλόγων, επαγγελματικών καρτών και γενικά εντύπων.

Δειτε Επισης

TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής