Οι νικητές των 5ων KEBE Business Leader Awards

InBusinessNews  06/12/2018 22:18
Οι νικητές των 5ων KEBE Business Leader Awards

Οι νικητές των 5ων KEBE Business Leader Awards

InBusinessNews  06/12/2018 22:18

Εννέα συνολικά βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο της πέμπτης απονομής των KEBE Business Leader Awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό.

Ο θεσμός επιβραβεύει την επιχειρηματική ηγεσία και αριστεία, καθώς και τους Κύπριους επιχειρηματίες που έχουν ξεχωρίσει με τη δράση τους στο κυπριακό επιχειρείν.

 

Στον Πρόεδρο του Οργανισμού Σαλαμίς, Βάσο Γ. Χατζηθεοδοσίου απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Ναυτιλία.
Με το βραβείο στην Κατηγορία Finance and Professional Services διακρίθηκε ο CEO της Τράπεζας Κύπρου, John Hourican.
 

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών ΚΑΝΙΚΑ, Σπύρος Θ. Καραολής απέσπασε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Τουρισμός, Εστίαση & Ψυχαγωγία.
Business Leader στην Κατηγορία Βιομηχανία αναδείχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Παραδεισιώτη, Παύλος Παραδεισιώτης.
Στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Metro Foods Trading, Γιώργο Σκορδέλλη απονεμήθηκε το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Εμπόριο.
 

Ο ιδιοκτήτης και Γενικός Διευθυντής του Δικτύου Καταστημάτων STEPHANIS, Χριστόδουλος Στεφανής τιμήθηκε με το βραβείο Business Leader στην Κατηγορία Υπηρεσίες.

 

Business Leader στην Κατηγορία Ακίνητα, Κατασκευές & Ανάπτυξη Γης αναδείχθηκε ο Ιδρυτής του Ομίλου Εταιρειών Cyfield, Κυριάκος Χρυσοχός.
 
Με το βραβείο ΚΕΒΕ Lifetime Achievement τιμήθηκε ο Ιδρυτής και επί σειρά ετών Εκτελεστικός Πρόεδρος του Ομίλου Σιακόλα, Νίκος Κυπριανού Σιακόλας.
 
Το Τιμητικό Βραβείο EY για το έργο και τη συνολική προσφορά στην επιχειρηματικότητα δόθηκε στον Πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργο Βασιλείου.

Διαβάστε ακόμα: ΚΟΑ: Σε αναζήτηση συμβούλων για επισκευή του «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό
 

Διαβάστε ακόμα: Η Βουλή αποφασίζει για το νέο καθεστώς στα ξενοδοχεία

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας