IN Business Awards 2018: Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Βιομηχανία-Μεταποίηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 40 υποψήφιους στις 8 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2018 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα ενδέκατα βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Βιομηχανία - Μεταποίηση
Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2018.

ΚΕΑΝ SOFTDRINKS
Η ΚΕΑΝ ιδρύθηκε το 1949 και αναπτύχθηκε βάσει διεθνών προτύπων της κατηγορίας στην οποία δραστηριοποιείται. Σήμερα το εργοστάσιό της, με τεχνολογία νέας εποχής και τις πιο σύγχρονες μεθόδους, είναι το μοναδικό στην Κύπρο που διαθέτει εξοπλισμό και παράγει διάφορες κατηγορίες και συσκευασίες αναψυκτικών και χυμών, με αιχμή του δόρατος τη χυμοποίηση φρέσκων κυπριακών εσπεριδοειδών για τη χρήση του χυμού στα προϊόντα της εταιρείας. Διαχειρίζεται ανακυκλώσιμα υλικά, όπως, χαρτί, πλαστικό και αλουμίνιο. Προϊόντα ΚΕΑΝ εξάγονται σε 50 χώρες και στις πέντε ηπείρους.
 
ΜΙΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Λειτουργεί από το 1932 και αποτελεί τον μεγαλύτερο παραγωγό αλεύρων και ζυμαρικών στην Κύπρο. Δραστηριοποιείται, επίσης, και με την εμπορία άλλων ειδών, όπως, σιτηρών, σαλτσών, ζωμών, προϊόντων ντομάτας και τροφίμων, όπως είναι το πλιγούρι, το κινόα, το ρύζι και τα όσπρια, καθώς και στη διάθεση πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. H εταιρεία είναι εγκεκριμένος προμηθευτής αλεύρων της διεθνούς αλυσίδας Pizza Hut, με σημαντικές εξαγωγές σε Μέση Ανατολή, Αραβικό Κόλπο και αλλού. Διαθέτει, επίσης, παραγωγικές μονάδες στη Σερβία, μέσω της θυγατρικής Mitsides Point.
 
ΧΡΥΣΟΔΑΛΙΑ
Η ιστορία της επιχείρησης πάει πολύ πίσω στο 1948. Χρονιά - σταθμός ήταν, όμως, το 2001, όταν ιδρύθηκε η ΧρυσοΔάλια Βιομηχανία Τροφίμων με τη συγχώνευση των Αλλαντοβιομηχανιών Χρυσοστόμου και Ιδαλίου. Με τεχνογνωσία και εμπειρία, που μεταφέρεται από τον πατέρα στο παιδί, εδώ και τέσσερις γενιές, η ΧρυσοΔάλια εξελίχθηκε σε μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες αλλαντοβιομηχανίας ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

FIREPRO GLOBAL
H FirePro σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται συστήματα αυτόματης κατάσβεσης πυρκαγιάς. Τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα δοκιμάζονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά ευρωπαϊκά και αμερικανικά πρότυπα. Η εταιρεία λειτουργεί σε 110 χώρες και στις πέντε ηπείρους, ενώ τα κεντρικά της γραφεία και οι εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης βρίσκονται στην Κύπρο. Αυτό το διάστημα έχει αναλάβει τη διαχείριση και διαφύλαξη σημαντικών περιουσιακών στοιχείων για πελάτες της, όπως οι LG, Eurostar, Bloomberg, Philips, Caterpillar, Emirates και Samsung
 
MUSKITA ALUMINIUM INDUSTRIES
Εδώ και 60 χρόνια, η Muskita καινοτομεί στον σχεδιασμό και την παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας λύσεις για καθιερωμένου τύπου και εξειδικευμένες αρχιτεκτονικές κατασκευές. Αποτελεί μια από τις ισχυρότερες βιομηχανίες της Κύπρου και τις πιο τεχνολογικά προηγμένες παγκοσμίως. Κατέχει πάνω από 1.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εξάγει σε περισσότερες από 25 χώρες. Τα συστήματα Muskita είναι πιστοποιημένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις σχεδιασμού, ασφάλειας και ενεργειακής απόδοσης. Η εταιρεία, με σύγχρονες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία και ποιότητα, άμεση παράδοση και εξυπηρέτηση.

Στις επιχειρηματικές βραβεύσεις του 2018 θα δοθούν 11 συνολικά βραβεία. Οκτώ βραβεία (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν/Υπηρεσία, Βιομηχανία/Μεταποίηση, Υπηρεσίες και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) θα απονεμηθούν μετά από ψηφοφορία του κοινού και της Επιτροπής Αξιολόγησης, με βαρύτητα 50-50. 

Τα βραβεία Lifetime Achievement Αward και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό είναι τιμητικά και θα απονεμηθούν μετά από απόφαση της Επιτροπής. Το βραβείο Editor’s Choice Award δίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα σύνταξης του περιοδικού ΙΝ Business.

Η ειδική τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο του 2019 στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της πολιτικής σκηνής καθώς και των πρωταγωνιστών του κυπριακού επιχειρείν.

Τα ΙΝ Business Awards 2018 χορηγούν οι: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΤΝ, TFI Markets, Glenfiddich και Σκλαβενίτης. 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse