Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Το Trilogy Limassol Seafront στο 9ο Limassol Economic Forum

To Trilogy Limassol Seafront, η ξεχωριστή οικιστική και εμπορική ανάπτυξη της Cybarco που είναι υπό κατασκευή στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, θα είναι παρόν στο 9ο Limassol Economic Forum που διοργανώνει η ΙΜΗ και το περιοδικό In Business, στις 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons. 
 
Το έργο αποτελείται από τρεις εντυπωσιακούς πύργους, με άρτια σχεδιασμένα διαμερίσματα και γραφεία, όλα με απρόσκοπτη θεά στη θάλασσα. Στο Forum, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το έργο και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το καταστούν τον απόλυτο προορισμό για διαβίωση, εργασία και αναψυχή στην καρδιά της Λεμεσού.
 
Οι πωλήσεις και οι κρατήσεις των ακινήτων στους δυο μπροστινούς πύργους έχουν ξεπεράσει το 30% και οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος. Το West Tower θα είναι ο πρώτος πύργος που θα ολοκληρωθεί, στα τέλη του 2021 και θα ακολουθήσει το East Tower στις αρχές του 2022. Πέραν από το ιδιωτικό spa και γυμναστήριο που διαθέτει ο κάθε πύργος, το έργο προσφέρει επίσης χώρους για αναψυχή και χαλάρωση για τους ιδιοκτήτες καθώς και μια δημόσια πλατεία με εστιατόρια και καταστήματα, την οποία μπορεί να απολαύσει ο κάθε επισκέπτης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες για τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Trilogy, καλέστε στο 8000 50 30, επισκεφθείτε το trilogylimassol.com ή το Trilogy Sales Office στον χώρο ανάπτυξης του έργου, στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού.
 

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023