Φρενίτιδα και στην Κύπρο για τα νέα iPhone

Τεράστιο είναι και στην Κύπρο το ενδιαφέρον για τα νέα smartphones της iPhone, τα οποία παρουσιάστηκαν επίσημα στις αρχές του μήνα και θα διατίθενται από την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου και στην Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: Ξανά ενώπιον της Ερευνητικής ο Διονυσίου
 
Το InBusinessNews ήρθε σε επαφή με εταιρείες τηλεπικοινωνιών και καταστήματα πώλησης προϊόντων τεχνολογίας, εταιρείες οι οποίες μας ανέφεραν ότι το ενδιαφέρον των Κυπρίων είναι πάρα πολύ μεγάλο, καθώς ήδη έχουν γίνει εκατοντάδες προκρατήσεις με προπληρωμή, ενώ πολύ μεγάλος είναι και ο αριθμός εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σειρά προτεραιότητας.
 
Τα μοντέλα XS και XS MAX κυκλοφορούν επίσημα στην Κύπρο αύριο, Παρασκευή, ενώ το τρίτο μοντέλο τη σειράς, XR θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου. Οι εταιρείες ανέφεραν ότι κάθε ένα από τα μοντέλα έχει το δικό του κοινό, το οποίο εκδηλώνει ενδιαφέρον για αγορά, ωστόσο μεγαλύτερη φαίνεται να είναι η ζήτηση για το XR, καθώς πρόκειται για το φθηνότερο από τα νέα μοντέλα της Apple.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι και στη Κύπρο, οι εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα προπαραγγελίας και προπληρωμής. Με αυτό τον τρόπο, ο εκάστοτε πελάτης διασφαλίζει ότι θα έχει τη συσκευή της αρεσκείας του πρώτος απ’ την ημέρα που θα ξεκινήσει επίσημα η διάθεση τους στις αγορές Κύπρου. Ωστόσο, στα καταστήματα τηρείται, παράλληλα και κατάλογος εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση του προΐόντος κατά σειρά προτεραιότητας, αναλόγως των αποθεμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί είναι οι καταναλωτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά σε διάφορα καταστήματα, έτσι ώστε να καταφέρουν να αποκτήσουν το smartphone της επιλογής τους, με δεδομένο το γεγονός ότι οι ποσότητες των νέων προϊόντων που διατίθενται στην Κύπρο από την Apple είναι περιορισμένες. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτή την περίπτωση οι διαθεσιμότητες διαφέρουν ανά αλυσίδα.
 
Για μεγάλο ενδιαφέρον έκαναν λόγο οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών CYTA και MTN και τα καταστήματα πώλησης ειδών τεχνολογίας, Public, Bionic και Stephanis.
 
Μάλιστα, τα καταστήματα Public ανέφεραν στο InBusinessNews, ότι ήδη έχουν (367 προπαραγγελίες ήδη, 204 για το XS Max και 163 για το XS

Διαβάστε ακόμα: Πέντε μνηστήρες για νέα μονάδα αφαλάτωσης στην Πάφο
  
Σε ότι αφορά τις τιμές:
  • Για το μοντέλο APPLE IPHONE XR, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, η τιμή πώλησης αρχίζει από τα €929 και φθάνει μέχρι τα €1,119.00, αναλόγως της χωρητικότητάς του.
     
  • Για το μοντέλο APPLE IPHONE XS, η τιμή αρζίει από €1,229.00 και κυμαίνεται αναλόγως χωρητικότητα
     
  • Το μοντέλο APPLE IPHONE XS MAX θα πωλείται από €1,339.00 μέχρι €1,789.00, αναλόγως και της χωρητικότητας του μοντέλου.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα, τα νέα μοντέλα της iPhone έκαναν ρεκόρ πωλήσεων, καθώς διατέθηκαν προκαταβολικά, περίπου 15 εκατ. ευρώ για τα τρία νέα μοντέλα της εταιρείας, τα οποία κυκλοφορούν επίσημα στη χώρα, αύριο Παρασκευή.
 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση