Η αφρόκρεμα του City στο πρώτο Cyprus Funds Roadshow

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον προσελκύει μέχρι στιγμής το συνέδριο που θα οργανώσει ο CIFA με την ΙΜΗ στο Λονδίνο και το οποίο αποσκοπεί στο να παρουσιάσει σε μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που εδρεύουν στο City τις τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με τον τομέα των funds και το προϊόν που προσφέρει η Κύπρος ως funds jurisdiction.

Στο πρώτο συνέδριο του Cyprus Funds Roadshow, που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της Thomson Reuters στο Λονδίνο στις 19 Σεπτεμβρίου, θα αναλυθούν οι τελευταίες νομοθετικές αλλαγές που εγκρίθηκαν από την κυπριακή Βουλή σε σχέση με τη βιομηχανία των funds και οι ευκαιρίες για προσφέρει πλέον η Κύπρος σε θέματα fund management και fund administration. Στόχος να πεισθούν οι ξένοι διαχειριστές Ταμείων, πως πλέον η Κύπρος αποτελεί την νούμερο 1 επιλογή για διαχείριση και εγγραφή μεγάλων επενδυτικών ταμείων.

Τον τομέα προς τους ξένους ακροατές θα αναλύσουν ειδικοί από μεγάλες εταιρείες του τόπου, όπως Pwc Cyprus, Elias Neocleous & Co LLC, Deloitte Ltd, Eurofast, Baker Tilly South East Europe, KPMG Cyprus, Chrysses Demetriades & Co, Alter Domus, Eurobank Cyprus και Fortified Capital. To συνέδριο θα προσφωνήσει η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Δήμητρα Καλογήρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον από μεγάλους διεθνείς οργανισμούς είναι πολύ έντονο και πέραν των 80 έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω ενός ή περισσότερων στελεχών τους. Ανάμεσα τους η Blackstone, Dolfin Financial, Haysmacintyre, Latham & Watkins, Skaden Arps Slate Meagher & Flom, Symvan Capital, Hill Dickinson, Beringea, Fieldfisher, One Rock Partners, Dentons LLP, Privium Fund Management, Brookstreet Equity Partners, Arian Financial, Tempo Capital, ACG Advisors, DMS Governance, Agenda Invest, Addleshaw Goddard LLP, Hermes GPE, Cleary Gottlieb Steen & Hamilton LLP, Prytania Investment Advisors και πολλούς άλλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνέδριο στο Λονδίνο θα είναι μία σειρά από Roadshows που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό και που στόχο έχουν να προωθήσουν την Κύπρο ως τον νέο ευρωπαϊκό προορισμό για εγγραφή και διαχείριση Ταμείων.   

Για περισσόστερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusfundsroadshow.com

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων
Προανήγγειλε μείωση επιτοκίων η Λαγκάρντ-Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν δεν υπάρξει μεγάλο σοκ
Επιτόκια: Γιατί Deutsche Bank και Morgan Stanley «ρίχνουν» τις προβλέψεις
Πώς το ESG παίρνει μορφή μέσα από το διατραπεζικό έργο αξιολόγησης επιχειρήσεων (video)