Τα νέα, ανακαινισμένα δωμάτια του Hilton Park

InBusinessNews  17/05/2018 07:37
Τα νέα, ανακαινισμένα δωμάτια του Hilton Park

Τα νέα, ανακαινισμένα δωμάτια του Hilton Park

InBusinessNews  17/05/2018 07:37

Σε ανακαίνιση μεγάλου αριθμού δωματίων του, ως πρώτη φάση του πλάνου γενικότερης αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του, προχώρησε το ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. 

RELATED ARTICLES

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες ανακαίνισης σε 83 δωμάτια. Παράλληλα, τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσει η δεύτερη φάση του πλάνου αναβάθμισης του ξενοδοχείου, με την ανακαίνιση των υπολοίπων 111 δωματίων του. 

Διαβάστε ακόμα: Β2Kapital: Κι άλλες εξαγορές δανείων το 2018

Η διοίκηση του Hilton Park προχώρησε στις εργασίες ανακαίνισης, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών του ξενοδοχείου. Πέραν της γενικότερης βελτίωσης, το ξενοδοχείου προσβλέπει στην περαιτέρω προσέλκυση τουρισμού και ειδικότερα επιχειρηματικού τουρισμού. 

Διαβάστε ακόμα: Ε. Παπαδόπουλος: Νέος Group Marketing Manager της P&P Ice Cream

Πλέον, μετά την πρώτη φάση ανακαίνισης, η οποία ολοκληρώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το ξενοδοχείο προσφέρει τέσσερις τύπους δωματίων:
•    KING SUPERIOR
•    KING SUPERIOR με θέα στην πισίνα
•    KING JUNIOR SUITE
•    KING JUNIOR SUITE με θέα στην πισίνα

Τα δωμάτια KING SUPERIOR, έκτασης 28 m2, προσφέρουν θέα στην πόλη ή στην πισίνα του ξενοδοχείου και μια σειρά από σύγχρονες ανέσεις.

Hilton park 1

Οι σουίτες KING JUNIOR, έκτασης 55 m2, προσφέρουν θέα στην πόλη ή στην πισίνα του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. Μεταξύ άλλων διαθέτουν μεγάλο μπαλκόνι, ευρύχωρο καθιστικό/τραπεζαρία, μπανιέρα και μια σειρά από άλλες αναβαθμισμένες υπηρεσίες και ανέσεις. 

Hilton park 2

Hilton park 3
 
Hilton park 5
Hilton park 6
Hilton park 7
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας