Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Limassol Boat Show: Πιο δυναμικό φέτος

Εκατό εκθέτες, 20.000 επισκέπτες και πάνω από ογδόντα σκάφη συνθέτουν το μεγαλύτερο boat show όχι μόνο της Κύπρου αλλά και της Ανατολικής Μεσογείου. Όπως αναφέρεται στην «Επιχειρηματική Λεμεσό» του ΕΒΕ Λεμεσού, το Limassol Boat Show 2018, το οποίο πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά φέτος στη Μαρίνα Λεμεσού, ξεκίνησε από το 2008, με το διεθνές ενδιαφέρον κάθε χρόνο να είναι ολοένα και πιο αυξημένο. 

Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου και υποψήφιων αγοραστών, η οποία θα προσφέρει σε χιλιάδες επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από κοντά προϊόντα και υπηρεσίες εκθετών σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμα: Π. Χρυσοστόμου: Χρειάζονται αποφασιστικά βήματα για την οικονομία

Στη Μαρίνα Λεμεσού
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, δραστηριότητες στο νερό και επιδείξεις.

Ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, καταδύσεις και θαλάσσια σπορ είναι ορισμένες από τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν και των οποίων σχετικά προϊόντα θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Το φετινό Limassol Boat Show θα πραγματοποιηθεί κατά το τριήμερο 3 με 6 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού. Η τελετή έναρξης έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 3 Μαΐου και η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή 6 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα: Ο πυρηνικός μηχανικός που ηγείται του HR της Wargaming

Αυξάνεται κάθε χρόνο το ενδιαφέρον
Επισημαίνεται ότι οι εκθέτες θα ανέλθουν στους εκατό και θα προέρχονται από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Ρωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και τον Λίβανο. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι το ενδιαφέρον για την εν λόγω εκδήλωση αυξάνεται κάθε χρόνο, καθιστώντας τη μια από τις πιο δημοφιλείς του είδους της στην ευρύτερη περιοχή, επενδύοντας στο γεγονός ότι η Κύπρος καθίσταται σταδιακά ένας προορισμός για γιοτ.

Με τη συλλογική προσπάθεια διοργανωτών, χορηγών, υποστηρικτών και εκθετών στόχος είναι η περαιτέρω επέκταση του θεσμού και η καθιέρωσή του στο προσεχές μέλλον ως διεθνούς boat show. Στο πλαίσιο αυτό το Limassol Boat Show 2018 θα υποστηριχθεί από μια δυναμική διαφημιστική καμπάνια, ενώ η εκδήλωση αναμένεται να τύχει διεθνούς δημοσιότητας χάρη στη Μαρίνα Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου