THE LOBSTERS

  21/05/2018 18:06
THE LOBSTERS

THE LOBSTERS

  21/05/2018 18:06
Tο 2016, εκεί που τα πράγματα ήταν δύσκολα λόγω οικονομικής κρίσης, η Άντρη Ζησίμου αποφάσισε πως έφτασε η ώρα να δοκιμαστεί, «κολυμπώντας» σε βαθιά νερά, δημιουργώντας κάτι δικό της. Είχε να προτάξει την πολυετή εμπειρία της σε μεγάλους εταιρικούς οργανισμούς του Λονδίνου, αλλά και εδώ στην Κύπρο. Έτσι, επέλεξε μια ομάδα δυναμικών και δημιουργικών ανθρώπων και μοιράστηκε μαζί τους το όραμά της. Η ιδέα δεν άργησε να υλοποιηθεί, αφού οι στόχοι ήταν ξεκάθαροι και μέσα από ένα inside joke προέκυψαν οι Lobsters. Το μόνο σίγουρο, είναι πως τόσο από το catchy όνομά τους όσο και από τη δημιουργικότητά τους δεν πρόκειται ποτέ να τους ξεχάσεις.

Ως ομάδα οι Lobsters είναι άνθρωποι αξιόπιστοι και ταλαντούχοι, στο απόγειο των ικανοτήτων τους, που δουλεύουν παθιασμένα με ό,τι καταπιάνονται. Εφαρμόζουν τις ιδέες τους, προσφέροντας ολοκληρωμένες και συνάμα στοχευμένες υπηρεσίες μάρκετινγκ, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών τους. Η ένταση, η δημιουργικότητα και η ακρίβεια της δουλειάς έχουν πάντοτε ως στόχο την ανάδειξη των brands που αναλαμβάνουν. Το moto, φιλοσοφία μας είναι το πάθος και η λεπτομέρεια.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:
1. Marketing strategy & consultancy
2. Brand building & development
3. Creative services: advertising & graphic design
4. Integrated campaign management – ATL & BTL
5. Media strategy, planning & implementation
6. Event management
7. Digital marketing: online social media strategy
8. Public Relations
9. Political Campaign Management
 
The Lobsters Team
Άντρη Ζησίμου, Γενική Διευθύντρια
Ειρήνη Σταύρου, Client Services
Μαρία Παπαμιχαήλ, Digital Marketing
Μαρία Γρηγοριάδου, PR and Administration
Όλγα Πασχαλίδου, Art Director
Ανδρέας Κιαττίπης, Graphic Designer
 
Σημαντικότερα επιτεύγματα
2018: Τμήμα Φορολογίας, Υπουργείο Οικονομικών
Σχεδιασμός ολοκληρωμένης καμπάνιας, με βάση τις ανάγκες του Τμήματος για θέματα φορολογίας. Στρατηγικός στόχος ήταν η ενημέρωση των φορολογουμένων ως προς τις υποχρεώσεις τους, αλλά και τις δυνατότητες ηλεκτρονικής εξυπηρέτησής τους.
2017: LaikoCosmos with Bacardi Group and William Grants
Το 2017 ήταν χρονιά - ορόσημο για τον πελάτη μας. Διοργανώσαμε το launch event της εταιρείας για ανάληψη νέων προϊόντων των οίκων Bacardi Limited και William Grants.
H επιμέλεια της βραδιάς περιλάμβανε: το concept & branding του χώρου, το PR, την τακτοποίηση των καλεσμένων, το φωτισμό, την επιλογή μουσικής και φαγητού, καθώς και τη δημιουργία νέων signature cocktails, που να συνάδουν με τις ανάγκες του πελάτη.
2016: Perrier summer campaign for «Best 360 degree implementation»
Η ομάδα της Perrier στην Κύπρο κέρδισε για πρώτη φορά το παγκόσμιο βραβείο για τις καλύτερες και δημιουργικότερες δραστηριότητες προβολής «Best 360 degree implementation».
2016: Το βραβείο γεύσης (Great Taste Award) απονεμήθηκε στην Commandaria Alasia Vintage της ΛΟΕΛ, μετά από τον επαναπροσδιορισμό του brand και την προώθησή του στο διαγωνισμό, με πρωτοβουλία της Lobsters.
2016: Απονομή του Χρυσού Μεταλλίου στη Zivana Gold και συγκεκριμένα στην κατηγορία Νέο Προϊόν\Yπηρεσία στα IN Business Awards. Το σχεδιασμό του προϊόντος έκανε η Lobsters.
 
Οι προκλήσεις στον κλάδο της επικοινωνίας
Σήμερα οι πελάτες είναι πολύ πιο απαιτητικοί, εξαιτίας των αναβαθμισμένων προκλήσεων της αγοράς υπηρεσιών, αλλά και της υψηλότερης κατάρτισης των πελατών σε θέματα προώθησης προϊόντων. Ποτέ άλλοτε τα θετικά αποτελέσματα του μάρκετινγκ στις πωλήσεις προϊόντων δεν ήταν πιο μετρήσιμα από σήμερα. Λόγω, όμως, των μεγάλων άμεσων αναγκών, που έχει δημιουργήσει η σημερινή αγορά, οι πελάτες χρειάζονται περισσότερη τεκμηρίωση πριν προχωρήσουν να επενδύσουν σε υπηρεσίες μάρκετινγκ. 

Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Η ψηφιακή τεχνολογία αποτελεί όχι μόνο ένα νέο trend, αλλά και ένα σημαντικό εργαλείο στην εκτέλεση κάθε καμπάνιας. Έτσι, έχουμε επιλέξει μια δυναμική ομάδα συνεργατών, που ζουν και αναπνέουν ψηφιακά! Χειρίζονται άψογα τεχνολογίες και πολυμέσα. Με αυτό τον τρόπο έχουμε δημιουργήσει αυτό που ονομάζουμε VIRTUAL TEAM, η οποία έχει αποδείξει την αξία της σε δύσκολες συνθήκες.
 
Προβλέψεις 
Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για την νέα χρονιά! Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά, με δημιουργικότητα, για να υλοποιήσουμε τους στόχους των πελατών μας. Ακούμε και λαμβάνουμε τα μηνύματά τους, γινόμαστε καλύτεροι. Ταυτόχρονα παραμένουμε θετικοί και ανοικτοί σε συνεργασίες. Ξεκινήσαμε τη χρόνια με νέες προσθήκες στην ομάδα της Lobsters και ελπίζουμε πως θα ακολουθήσουν κι άλλες.
 
Στόχοι για το 2018
Τα brands μας θα μεγαλώσουν. Η θετική πορεία θα συνεχιστεί. Θα παραμείνουμε προσγειωμένοι και προσηλωμένοι στην παραγωγή υψηλής και σταθερής ποιότητας υπηρεσιών για τους πελάτες μας.
 
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

2016
 
Χρόνια λειτουργίας:
2
 
Portfolio/ Brands:
Zivana ΛΟΕΛ, ION, Perrier, Kafes Laikou,  La Vache Qui Rit, Babybel, Nature Valley, ΕCO HOME, Vinologie, Johnsof, Roosters, Burger Boss, Lopoca, GREE Airconditioners, ARGUS, SEKEP, Elle & Vire
Key Customers: LaikoCosmos Trading Ltd, CTC Argosy, Energy Intel, Υπουργείο Οικονομικών, Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου, EΠΙΤΕΣΣΕΡΑ Αρχιτέκτονες, Παγκύπρια Συντεχνία Κυβερνητικών Ιατρών (ΠΑΣΥΚΙ)
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ίωνος 20, 5ος όροφος, 2406, Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 377744
Φαξ: 22377734
E-mail: info@thelobsterscy.com
Facebook: www.facebook.com/THELOBSTERSCY/
 
 
COMMUNICATION - THE LOBSTERS
Πίσω στην αρχή της σελίδας