RED WOLF DIGITAL GROUP

  18/05/2018 16:12
RED WOLF DIGITAL GROUP

RED WOLF DIGITAL GROUP

  18/05/2018 16:12
H Red Wolf Digital Group Ltd είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας, διαφήμισης,  συμβουλευτικών υπηρεσιών εταιρικής ανάπτυξης και εκπροσώπησης διεθνών μηχανισμών υψηλής τεχνολογίας. Τα στελέχη της έχουν μεγάλη εμπειρία στους τομείς media, digital media, επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με ενέργειες και δράσεις διείσδυσης στην αγορά, διαχείριση διαδικτυακής φήμης και διεξαγωγή μεγάλων εκδηλώσεων.
 
Υπηρεσίες / προϊόντα
Marketing

• Digital Marketing & Social Μedia
• Παραγωγή Περιεχομένου
• Δημιουργία Branding
• Διείσδυση στην Αγορά
• Design – Graphic Design
• Εφαρμογή Websites
• Διεξαγωγή Εvents
• Διαχείριση Διαδικτυακής Φήμης
• Διαμόρφωση και Διαχείριση Δημόσιας Εικόνας
• Σχεδιασμός και Εκτέλεση Διαφημιστικών Εκστρατειών
• Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες μη Διαφημιστικής Επικοινωνίας
• Πολιτικός Λόγος και Κειμενογραφική Υποστήριξη
Consulting, Παρακολούθηση Εφαρμογής Στρατηγικής, Τακτικές Κινήσεις
• Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Θέματα Επικοινωνίας, Στρατηγικής και Δημοσίων Σχέσεων
• Crisis Μanagement
• Σεμινάρια για Τεχνικές Δημόσιας Ομιλίας, Εμφανίσεις σε ΜΜΕ
 
Διευθυντική ομάδα
Κώστας Ντάλτας,
General Manager
Μαρία Χριστοδούλου,
Marketing Manager
Μανιάνα Καλογεράκη,
Content Μanager
Γιάννης Καραβέλλας,
Digital Marketing Manager
Μάριος Τσιάρτας,
Head of Web & Graphic Design 
 
Σημαντικότερα επιτεύγματα
Ο Κώστας Ντάλτας, ο Γενικός Διευθυντής της Red Wolf, μιλά για το έργο της εταιρείας και τις τάσεις του τομέα.

«Στη Red Wolf είμαστε υπερήφανοι, γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να επιτύχουμε πολλά. Για παράδειγμα, σε επίπεδο διείσδυσης στην αγορά και υλοποίησης καμπάνιας θεωρούμε ότι η επικοινωνία της κορυφαίας στοιχηματικής εταιρείας της Ελλάδας, Stoiximan, ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας έχουμε κάθε λόγο να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το εκλογικό αποτέλεσμα του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016. Αναλάβαμε τρεις μήνες πριν από τις εκλογές και συμβάλαμε ώστε το Κίνημα να φτάσει, σχεδόν, στο ποσοστό - ρεκόρ του 5% και για πρώτη φορά να εκπροσωπείται με δύο βουλευτές στη Βουλή. Σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων, η μοναδική επιτυχία του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, με τη μαζική συμμετοχή χιλιάδων δρομέων και θεατών, αποτελεί ένα μικρό αστεράκι στο ‘βιογραφικό’ μας».
 
Οι προκλήσεις στον κλάδο της επικοινωνίας
Όπως σε όλες τις αγορές του κόσμου, έτσι και στην Κύπρο, μεγαλύτερη πρόκληση για τον κόσμο της επικοινωνίας αποτελεί η προσαρμογή από την παραδοσιακή επικοινωνία στην ψηφιακή, καθώς και στα καινούργια δεδομένα που θέτει ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος αφορά στα προσωπικά δεδομένα GDPR (EU General Data Protection Regulation). Επίσης, η διαχείριση διαδικτυακής φήμης πάντα θα είναι μια τεράστια πρόκληση για όλους και χαιρόμαστε που έχουμε εξειδικευτεί σ’ αυτόν τον τομέα.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Βρισκόμαστε σε ένα αγώνα δρόμου, όπου πάντα η ψηφιακή τεχνολογία θα είναι ένα βήμα μπροστά μας. Δική μας υποχρέωση είναι να παρακολουθούμε την παγκόσμια τάση, να ενημερωνόμαστε και να προσαρμοζόμαστε έγκαιρα.

Έχω την τύχη να βρίσκομαι στα media και στον τομέα της επικοινωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 και στο digital από το 2001, γεγονός που κάνει πιο ομαλή την προσέγγιση της ομάδας μας στις νέες τεχνολογίες. Οι συνεργάτες μου κι εγώ πραγματοποιούμε συνεχή ταξίδια στο εξωτερικό για να ενημερωνόμαστε, να εκπαιδευόμαστε και να αφουγκραζόμαστε τον παλμό της τεχνολογίας. Σε ό,τι αφορά το πόσο επηρεάζει το marketing ο νέος κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που σχετίζεται με τα προσωπικά δεδομένα GDPR, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι εδώ και μήνες έχουμε συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας για το πώς θα είναι έτοιμοι στις 25 Μαΐου, που είναι η μέρα εφαρμογής του.
 
Προβλέψεις 
Η αγορά ήδη κινείται ιδιαίτερα δυναμικά και σίγουρα με ένα καλό ρυθμό ανάπτυξης. Εάν δεν υπάρξει κάποιος εξωγενής ανασταλτικός παράγοντας αυτός ο ρυθμός θα συνεχιστεί ανοδικά και αυτή τη χρονιά. Οι ευκαιρίες είναι μπροστά μας, οι προκλήσεις στην πόρτα μας και το μόνο που απομένει είναι να τις εκμεταλλευτούμε.
 
Στόχοι για το 2018
Οι στόχοι που έχουμε βάλει από την ίδρυση της εταιρείας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς, να αυξάνουμε το πελατολόγιό μας και να κάνουμε μικρά, αλλά σταθερά βήματα. Άρα και το 2018 θέλουμε να έχουμε την ανάπτυξη που επιτύχαμε τα τελευταία τρία χρόνια, συμβαδίζοντας πάντα με την ποιότητα και την απόλυτη ικανοποίηση των συνεργατών μας.
 
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

2015
 
Χρόνια λειτουργίας:
3
 
Σημαντικοί πελάτες/accounts:
Η Red Wolf συνεργάζεται με δεκάδες επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως:
Stoiximan, Radisson Blu Larnaka International Marathon, Δήμος Αγίας Νάπας, Capelli Sports.
Παράλληλα, διαχειρίζεται τη διαδικτυακή φήμη, τις περιπτώσεις κρίσεων, καθώς και τις δημόσιες σχέσεις συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων.
 
Συνεργασία με οίκους του εξωτερικού: w2strategy, Above
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Αγίας Ελένης 36, Κτίριο Γαλαξίας - Block B2, 4ος όροφος, γραφείο 407, 1061, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 70007780
E-mail: info@redwolf.com.cy
Ιστοσελίδα: www.redwolf.com.cy
 
 
COMMUNICATION - RED WOLF
Πίσω στην αρχή της σελίδας