ORB COMMUNICATIONS

  18/05/2018 15:54
ORB COMMUNICATIONS

ORB COMMUNICATIONS

  18/05/2018 15:54
H ORB είναι μία σύγχρονη εταιρεία επικοινωνίας, με μεγάλη δυναμική και πολύ γρήγορη ανάπτυξη από τα πέντε πρώτα χρόνια λειτουργίας της. Ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα του marketing και της επικοινωνίας και παρόλο που έχει αποκτήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο, εξακολουθεί να αποκαλεί τον εαυτό της «marketing and communication boutique». Κι αυτό γιατί προσφέρει σταθερά μια προσωπική εξυπηρέτηση και αφοσίωση σε κάθε έναν από τους πελάτες της ξεχωριστά.
 
Πιστεύοντας σε όλα τα «touch points» της επικοινωνίας, επενδύει διεισδυτικά στο Performance Branding. Μία φιλοσοφία που αποδίδει το integration στην ουσία του, μέσω μιας ολιστικής επικοινωνίας του brand με τον καταναλωτή, 360 μοίρες και 365 ημέρες. Προσεγγίζει το brand και τον καταναλωτή του, εκμεταλλευόμενη όλες τις διαστάσεις χρήσης των μέσων, με όλες τις πιθανές εκφάνσεις του content, customized για τον καταναλωτή και medialized μέσω καινοτόμων τεχνολογιών, μέσων και πρακτικών.
 
Υπηρεσίες/προϊόντα

• Σύμβουλοι στρατηγικού σχεδιασμού, καθορισμού επικοινωνιακής προσέγγισης και δράσεων μάρκετινγκ διαφημιστικών εκστρατειών.
• Σχεδιασμός, οργάνωση και υλοποίηση ολοκληρωμένων σχεδίων επικοινωνίας, πληροφόρησης και δημοσιότητας.
• Δημιουργική προσέγγιση (concept), χτίσιμο εικαστικής κατεύθυνσης και συγγραφής επικοινωνιακού λόγου (Advertising/ Graphic Design/ Brand Building & Development / Copywriting).     
• Καθορισμός διαδικτυακής επικοινωνιακής στρατηγικής και αποτελεσματικής χρήσης κοινωνικών δικτύων.
• Branded Content.
• Δημόσιες Σχέσεις/ Προωθητικές Ενέργειες/ Πλάνα Δημοσιότητας/ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη/ Εσωτερική Επικοινωνία/ Διαχείριση Χορηγιών.
• Media Buying and Planning & Market Monitoring.
 
Διευθυντική ομάδα
Νικολέττα Χαραλάμπους, Managing & Creative Director
Ηλίας Αντωνιάδης, Γενικός Διευθυντής
Ράλλης Μακρίδης, Client Service Director
Στάλω Παπαναστασίου, Head of Creative Department
 
Σημαντικότερα επιτεύγματα
Για εμάς, όλα τα projects και τα brands που δουλεύουμε είναι εξίσου σημαντικά ανεξαρτήτως μεγέθους.
 
Οι προκλήσεις στον κλάδο της επικοινωνίας
Οι τρόποι επικοινωνιακής προσέγγισης είναι πλέον απεριόριστοι. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και τα μέσα επικοινωνιακής επαφής έχουν πολλαπλασιαστεί και σήμερα ένας οργανισμός, ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μπορούν να διοχετεύσουν τα μηνύματά τους στο κοινό με τη χρήση πολυεπίπεδων δράσεων. Ταυτόχρονα, απαιτείται μια πιο συλλογική σκέψη και μελέτη για τον καθορισμό της επικοινωνιακής στρατηγικής και των ενεργειών που θα επιτύχουν τους επικοινωνιακούς στόχους ενός οργανισμού ή brand.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Οι ψηφιακές τεχνολογίες αναπτύσσονται, εξελίσσονται και επανασυστήνονται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά. Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο που παρέχει τεράστιες δυνατότητες για δημιουργική και πιο εξατομικευμένη προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων. Ως εταιρεία επικοινωνίας το έχουμε αναγνωρίσει και εργαζόμαστε με συνεχή επαγρύπνηση και ανάγνωση όλων των πιο πάνω, ώστε οι ενέργειες επικοινωνίας εμπορικών ή και άλλων μηνυμάτων που χειριζόμαστε να αποκτούν όλο και πιο στενές απαιτήσεις προσωπικής επαφής και μιας πιο εξελιγμένης μορφής γραφής, δράσης, διάδρασης και σχέσης.
 
Προβλέψεις 

Η χρονιά που διανύουμε φαίνεται να δείχνει ξεκάθαρα ότι οι τολμηροί και εργατικοί των τελευταίων πέντε δύσκολων χρόνων ξεκίνησαν να νιώθουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και να αποβάλλουν τις συντηρητικές προσεγγίσεις, επικροτώντας ένα πιο απενοχοποιημένο πειραματισμό.  
 
Στόχοι για το 2018
Οι στόχοι μας παραμένουν σταθεροί και συνεπείς από την μέρα ίδρυσης της εταιρείας μας. Να είμαστε ενεργοί συνεργάτες και συνοδοιπόροι πλάι στους πελάτες μας, με κοινές δυναμικές απαιτήσεων, αλληλοεκτίμηση και συνεχή ενέργεια, ώστε να φέρνουμε εις πέρας αποτελεσματικά τα έργα που αναλαμβάνουμε.
  
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

2013
 
Χρόνια λειτουργίας:
5
 
Πελάτες/accounts:
Bank of Cyprus, PrimeTel PLC, C.A.Papaellinas Ltd (Beauty Line, Yves Rocher, Selekt), Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, UCLan Cyprus, CiC Automasters Ltd (Fiat, Alfa Romeo, Jeep), Tryfon Tseriotis Ltd (Αλλαντικά ΧρυσοΔάλια, Weetabix), Chr. Athanasiou Constructions & Developments, Columbia, Shipmanagement Ltd, Cosmos Insurance Public Co Ltd, P. Mangas & Sons Ltd, Pascal Education Cyprus Ltd, Petrou Bros Dairy Products Ltd (Alambra), Andreotti by Andreas Soteriou Ltd, Ermis Bakery, DPC Restaurants Ltd (Domino’s Pizza)
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Λεωφόρος Λεμεσού 75, 1ος όροφος, 2121, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 369777
E-mail: info@orb.com.cy
Ιστοσελίδα: orb.com.cy
Facebook Page: facebook.com/orb.communications/
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας