LANDAS COLOUR

  18/05/2018 15:39
LANDAS COLOUR

LANDAS COLOUR

  18/05/2018 15:39
H LandasColour Ltd ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και της ταμπελογραφίας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία κατάφερε να εδραιωθεί και παρέχει, μεταξύ άλλων, επιγραφές και αυτοκόλλητα μικρών και μεγάλων διαστάσεων, φωτεινές επιγραφές, σήματα, αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, πανό, ετικέτες, 3D lettering και λογότυπα, plexiglass κατασκευές, καθώς και υπηρεσίες graphic design. Με περισσότερους από 2.000 πελάτες η εταιρεία διαθέτει τεχνογνωσία και εξοπλισμό για άριστο αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα. Βασική φιλοσοφία της είναι η συνεχής προσπάθεια ανάπτυξης και εξέλιξης των υπηρεσιών της, ούτως ώστε να αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή στον τομέα της.
 
Υπηρεσίες / προϊόντα
• Ψηφιακές Εκτυπώσεις και Επιγραφές
 
Διευθυντική ομάδα

Μιχάλης Λάντας, Director
Σταύρος Λάντας, Director
 
Σημαντικότερα επιτεύγματα
Ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Landascolour έλαβε χώρα μόλις πριν από δυο μήνες, όταν ψηφίστηκε τόσο από το κοινό όσο και από την επιτροπή της IMH ως η καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση της χρονιάς 2017 στα βραβεία IN Business, μια εξαιρετικά σημαντική, αλλά και ταυτόχρονα δεσμευτική διάκριση, ως προς τη διατήρηση της ύψιστης ποιότητας των υπηρεσιών της.                                 Ένα ακόμη επίτευγμα για την εταιρεία μας ήταν και η πιστοποίηση για το σύστημα διαχείρισης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015. Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο, το οποίο καθορίζει τις απαιτήσεις για τα συστήματα διαχείρισης της ποιότητας.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Οι ραγδαία αναπτυσσόμενες τεχνολογίες αλλάζουν τους κανόνες του «παιχνιδιού» σε παγκόσμιο επίπεδο και ορίζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, αφήνοντας παράλληλα πίσω τις εταιρείες που δεν τις αφομοιώνουν.  Η εταιρεία μας επενδύει ένα σοβαρό ποσό του προϋπολογισμού της για online εργαλεία, με στόχο τη μέγιστη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, διατηρώντας έτσι ένα από τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Αναμφισβήτητα, ένα σωστό στρατηγικό πλάνο δεν μπορεί να αγνοήσει τις παραδοσιακές offline υπηρεσίες. Οι τεχνολογίες να μεν εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς, όμως η αγοραστική συμπεριφορά και ο τρόπος επικοινωνίας του καταναλωτή διατηρείται σε παλιότερες βασικές και σταθερές αξίες. Συμπερασματικά, η καλύτερη πρακτική αποδεδειγμένα είναι ένα κοινό μήνυμα τόσο μέσω online όσο και offline μεθόδων.
 
Προβλέψεις 
Η συνεχιζόμενη καταγραφή ανοδικής πορείας στην κυπριακή οικονομία προδιαγράφει ένα 2018 με περισσότερη διάθεση επένδυσης εντός και εκτός επιχειρήσεων, αλλά με σταθερά βήματα, έχοντας τα γεγονότα του πρόσφατου παρελθόντος στο πίσω μέρος του μυαλού. Ο ανταγωνισμός θα εντατικοποιηθεί με πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προσπαθούν να αυξήσουν τα ποσοστά τους στην αγορά και τους πιο μεγάλους «παίκτες» της αγοράς να αναπτύσσονται και να βελτιώνονται για διαφύλαξη των κεκτημένων τους.
 
Στόχοι για το 2018
Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας για το 2018, με τη μετακόμιση στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι η μετάβαση σε μία νέα εποχή με περαιτέρω βελτίωση του επιπέδου υπηρεσιών που παρέχουμε και αναβάθμιση του ίδιου του προϊόντος μας. Ταυτόχρονα, η Landascolour έχει θέσει ως στόχο την επέκταση των εργασιών της σε παράλληλο τομέα υπηρεσιών, κάτι στο οποίο θα αναφερθούμε σε μεταγενέστερο στάδιο εντός του έτους. 
 
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

2008
 
Χρόνια λειτουργίας:
10
 
Σημαντικοί πελάτες/accounts:
C.A. Papaellinas Emporiki Ltd (AlphaMega), Cooperative Central Bank Ltd, Astrobank Ltd, Alpha Bank, Adidas, Primetel, Symeonides Coffee Cyprus Ltd (Costa Coffee), Lanitis Bros, A. Psaltis & Sons Ltd, MPM Michailides, Megabet Plus, Geo. Pavlides & Araouzos και Photos Photiades Group
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 22 251080
E-mail: info@landascolour.com
 
 
COMMUNICATION - LANDAS COLOUR
Πίσω στην αρχή της σελίδας