GNOMI INTEGRATED COMMUNICATIONS

H Gnomi είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολυβραβευμένες διαφημιστικές της χώρας μας, μέλος ομίλου εταιρειών σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρουμανία με πολύ σημαντικούς τοπικούς και διεθνείς πελάτες.
Αξιοποιώντας τα ταλαντούχα στελέχη της, σύγχρονα εργαλεία και την τεχνογνωσία ολόκληρου του ομίλου, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, που απορρέουν από τη μοναδική της φιλοσοφία «Breaking Patterns»: Κάθε επικοινωνία οφείλει να σπάζει κανόνες για να προσεχτεί, στηριζόμενη σε αληθινά insights, ώστε να είναι σχετική με το brand και να πουλά.
 
Υπηρεσίες:
• Research Consultancy
• Communication Strategy
• Multi-Platform Campaign Development
• Design/Illustration/animation
• PR/BTL/Experiential
• Integrated Media Strategy, Planning & Buying
• Digital Marketing
• Web design & development
• Social Media Strategy & Execution
 
Διευθυντική ομάδα
Χριστίνα Χοχλακίδου, CEO
Μάριος Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής
Μαριάννα Ζερβίδου, Account Management & Creative
Αναστασία Γρούτα, Media & Operations
Μάριος Κυθρεώτης, Digital
 
Σημαντικότερα επιτεύγματα
Παρέχουμε στρατηγικές λύσεις επικοινωνίας, που πλαισιώνονται πάντα από «breaking pattern» δημιουργικό σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και αποτελεσματικό media. Μέσα στο πνεύμα αυτό είμαστε περήφανοι για αρκετές δουλειές μας, που θεωρούμε ότι δίνουν το νόημα της φιλοσοφίας μας:

• Εκστρατεία «Το ‘χουμε» για τα Lidl (έμφαση στο ATL και digital μέσω display, social media, native content και digital video releases), που τοποθέτησε το brand ως κύρια υπεραγορά σε σημαντικό ποσοστό καταναλωτών.
• 4G της Cytamobile-Vodafone: πολυσχιδής εκστρατεία με ιδιαίτερη έμφαση στο digital (η πλατφόρμα #SHARED - microsite, Facebook, Instagram, Twitter - ανήγαγε το #sharedmomentscy σε highest trending hashtag στην Κύπρο και έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής σε online # διαγωνισμό).
• Cytamobile-Vodafone soeasy («Κουφό») που απέσπασε Χρυσό Ερμή στα Ermis Awards, τον πρώτο για κυπριακή συμμετοχή.
• 4,5G και RED Family (Cytamobile-Vodafone) και «Believe in you» (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο), που απέσπασαν διακρίσεις στα φετινά Ermis Awards.
• Το πρώτο Facebook live στην Κύπρο (Holland & Barrett), πρώτη χρήση native content από κυπριακό brand (Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου) και αναγνώριση από την Cadbury’s για «best performing local content» (ψηλότερο από Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο και Καναδά).
• Digitally-first εκστρατείες για Special K και Crunchy Muesli της Kellogg’s, (online video και influencers), που απέσπασαν εξαιρετικές μετρήσεις σε organic reach και engagement.
 
Οι προκλήσεις στον κλάδο της επικοινωνίας
Στο μυαλό πολλών επαγγελματιών του κλάδου η επικοινωνία είναι ακόμα κομματιασμένη… ATL, digital, BTL, online, offline κτλ. Από τη στιγμή που στο μυαλό του καταναλωτή αυτό δεν ισχύει, οφείλουμε κι εμείς να βρούμε τη μέθοδο να τον προσεγγίζουμε με τον ίδιο τρόπο: fully integrated και όχι αποσπασματικά.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Οι καταναλωτές είναι πλέον κυρίαρχοι. Τα brands ανήκουν από κοινού στις εταιρείες και σ’ αυτούς. Στη Gnomi «μαζέψαμε» κάτω από μία στέγη ειδικούς σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας, για να βοηθούμε τους πελάτες μας να κάνουν το πιο αποτελεσματικό… «co-management» των brands τους με τους καταναλωτές.
 
Προβλέψεις 

Θεωρούμε ότι φέτος θα παραμείνουμε στα ίδια επίπεδα με το 2017.
 
Στόχοι για το 2018
Ένας και μοναδικός: Να βοηθούμε τα brands που υπηρετούμε να ενισχύουν τη σχέση εμπιστοσύνης που πρέπει να έχουν με το κοινό τους.
 
 
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

1967
 
Χρόνια λειτουργίας:
50
 
Συνεργασία με οίκους του εξωτερικού: FCBGnomi, MSPS (Greece-Romania-Cyprus), Dentsu-Aegis (affiliation)
 
Παρουσία στο εξωτερικό:
Ελλάδα και Ρουμανία

Σημαντικοί πελάτες (αλφαβητικά): Aegean, C.A. Papaellinas, CIC-Mercedes-Benz, Cosmos Trading, Cyta, Demstar Automotive, European University Cyprus, Hellenic Bank, Henkel, IPH, Kellogg’s, Lidl, Mango, Mintikkis, Mondelez, Rologis Group, Swissport Cyprus, The Grammar School.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 22363000
E-mail: info@gnomi.com.cy
 
 
 

Δειτε Επισης

WATT-A-POD: Το νέο trend στη διαφήμιση
WEBARTS
TREE CREATIVE ROOM
THE WORX
THE LOBSTERS
TELIA & PAVLA BBDO
RED WOLF DIGITAL GROUP
PANAYIOTIDES GIFTS AND TEXTILES
OPIUM WORKS
ORB COMMUNICATIONS