!EYE CREATIVE COMMUNICATIONS

Ο Σταύρος Καστάνας ξεκίνησε το 1992 ως Freelance Graphic Designer στην καρδιά της Λευκωσίας. Το 1995 δημιουργήθηκε το !eye Design & Advertising, προσθέτοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες Media Planning & Buying.

Στα τέλη του 2006 μεταφερθήκαμε σε καινούρια γραφεία στη Μακεδονίτισσα και μετονομαστήκαμε σε !eye creative communications, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Διαφήμισης.

Από το 2010, μπαίνοντας στη New Age εποχή, το Digital Marketing ήρθε να προστεθεί στις υπηρεσίες μας. Άλλωστε αυτό καθορίζει και το όνομα μας (!eye), τη σύγχρονη σφαιρική αντίληψή μας.
 
Υπηρεσίες/ προϊόντα
Διαθέτουμε πλήρη τεχνογνωσία και προσφέρουμε Yπηρεσίες Επικοινωνίας 360°, συνδυάζοντας Παραδοσιακά & Ηλεκτρονικά Μέσα σε αναλογία με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας, γεφυρώνοντας έτσι το χάσμα που υπάρχει στις ολοκληρωμένες στρατηγικές επικοινωνίας μεταξύ Διαφημιστικού & Ψηφιακού Γραφείου, καθώς αυτές παρέχονται συνήθως από δύο διαφορετικούς συνεργάτες. Λειτουργούμε, δηλαδή, ως One-Stop-Shop.
 
Διευθυντική ομάδα

Σταύρος Καστάνας,
Creative Communications Director
Άλεξ Γεωργίου,
Account Director
 
Σημαντικότερα επιτεύγματα
Όλα τα brands και οι καμπάνιες είναι για μας σημαντικά. Ωστόσο, κάποιες που θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε για το 2017 είναι η online στρατηγική για τα Superhome Center, η 360° καμπάνια του Dulux Visualizer Cy App, η online καμπάνια της Vileda για την Easy Wring & Clean Turbo και οι 360° καμπάνιες της Bionic για Black Friday και Bionic Techy Christmas 2017.
 
Οι προκλήσεις στον  κλάδο της επικοινωνίας
Λόγω του μεγέθους της αγοράς μας, πιστεύω η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να καταφέρουμε να κρατήσουμε τους πελάτες και τα brands τους σε ανταγωνιστικά επίπεδα, με σχετικά χαμηλό προϋπολογισμό. Είναι μεγάλη πρόκληση να προσπαθείς να κάνεις πολλά με αναλογικά λίγους πόρους.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Το παραδοσιακό Marketing, όπως το ξέραμε, δεν υπάρχει πια. Καθημερινά υιοθετούνται νέες τεχνολογίες και τρόποι προώθησης. Προσπαθώντας να είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, στο !eye φροντίζουμε να προσαρμοζόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα, γρηγορότερα και προπάντων βάσει του ρυθμού ανάπτυξης της εγχώριας αγοράς.
 
Προβλέψεις 
Το 2017 θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία. Η αγορά έχει ανακάμψει, χωρίς να σημαίνει ότι έχει πάρει ξέφρενους ρυθμούς. Ωστόσο, οι καταναλωτές έχουν αρχίσει να ξοδεύουν κάπως περισσότερα από πριν. Κάποιοι παράγοντες, όπως οι πολιτικές εξελίξεις ή ακόμα και η εποχική ύφεση για κάποια brands, σίγουρα επηρεάζουν τους ρυθμούς κατανάλωσης και πρέπει να θεωρούνται ως μέρος της εξίσωσης.
 
Στόχοι για το 2018
Οι στόχοι μας πάντα, για κάθε νέα χρονιά, είναι φυσικά πιο ψηλοί από την προηγούμενη. Κοιτάζοντας πίσω, πρέπει να έχουμε να επιδείξουμε πρόοδο.
Κάποιες φορές αυτό είναι πασιφανές και κάποιες άλλες είναι πιο οριακό. Σίγουρα όμως, έχουμε θέσει ως στόχο το μεγαλύτερο κύκλο εργασιών και την καλύτερη στελέχωση για πιο ποιοτική εξυπηρέτηση. Σε μεταγενέστερο στάδιο, ίσως και κάποιες συνεργασίες στο εξωτερικό.
 
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

1995
 
Χρόνια λειτουργίας:
23
 
Σημαντικοί πελάτες/accounts:
Bionic, Blue Island, Columbia Plaza, Columbia Beach, Dulux,  Fysair (Haier-Toshiba), Super Home Centre, Marzano, Metro Supermarkets, Pizza Express, SonyCenter και Vileda.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Ηλία Παπακυριακού 49, Κτίριο Μεστάνας, 2ος όροφος, 2415, Έγκωμη, Λευκωσία.
Τηλέφωνο: 22755078
Φαξ: 22755513,
E-mail: eyecc@eye.com.cy
Ιστοσελίδα: www.eye.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

WATT-A-POD: Το νέο trend στη διαφήμιση
WEBARTS
TREE CREATIVE ROOM
THE WORX
THE LOBSTERS
TELIA & PAVLA BBDO
RED WOLF DIGITAL GROUP
PANAYIOTIDES GIFTS AND TEXTILES
OPIUM WORKS
ORB COMMUNICATIONS