ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS

  18/05/2018 14:43
ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS

ACTION GLOBAL COMMUNICATIONS

  18/05/2018 14:43
Στα 47 χρόνια δραστηριοποίησης της, η Action Global Communications έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Στο δίκτυό της η Action απασχολεί περισσότερους από 380 επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών επικοινωνίας, με έμφαση στη διαμόρφωση εταιρικής επικοινωνίας, τη διαχείριση κρίσεων, την ανάπτυξη σχέσεων με τα ΜΜΕ, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, το στρατηγικό media buying και τη διαχείριση περιεχομένου σε όλες τις online και offline πλατφόρμες.
Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στην integrated επικοινωνία, δηλαδή τον σχεδιασμό και υλοποίηση εξατομικευμένων, πολυσύνθετων και ολοκληρωμένων στρατηγικών επικοινωνίας. Στόχος, η ανάπτυξη μακροπρόθεσμων και ουσιαστικών σχέσεων μεταξύ πελάτη και κοινού στο οποίο απευθύνεται.
 
Υπηρεσίες / προϊόντα
Η εξέλιξη της Action βασίστηκε στην παροχή ποιοτικών παραδοσιακών υπηρεσιών Δημοσίων Σχέσεων, με έμφαση τη στοχευμένη εταιρική και προιοντική επικοινωνία, όπως επίσης και τη διοργάνωση εκδηλώσεων. Ωστόσο, η ανάπτυξη της ψηφιακής επικοινωνίας έχει διαμορφώσει ένα νέο και εμπλουτισμένο πακέτο λύσεων, που εκτείνεται από Influencer marketing, σε δημιουργία και διαχείριση περιεχομένου στα social media.
 
Οι προκλήσεις στον κλάδο της επικοινωνίας

Η δραστηριοποίηση μη επαγγελματιών στον κλάδο, που προσελκύουν πελάτες με κριτήριο το χαμηλό οικονομικό κόστος, συνεχίζουν σε μειωμένο όμως βαθμό να δημιουργούν στρεβλώσεις στην αγορά, επηρεάζοντας αρνητικά την αξιοπιστία και τα πρότυπα του κλάδου. Μεγάλη πρόκληση για την Action Global Communications είναι η συνεχής παρακολούθηση των τάσεων, που αλλάζουν με πιο γοργούς ρυθμούς από ποτέ και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα, από την κυριαρχία των νέων media μέχρι τη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του GDPR για προστασία της εταιρείας, αλλά και των πελατών της.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Από το 2015, ο Όμιλος επέκτεινε τη βραβευμένη του στρατηγική προσέγγιση και στον τομέα των ψηφιακών παροχών, μέσω της Action Digital και παρέχει στους πελάτες τις πιο σύγχρονες λύσεις, από την εξατομικευμένη ανάπτυξη και τον σχεδιασμό ιστοσελίδων, την προώθηση «social» περιεχομένου, μέχρι και την κατάρτιση διαδικτυακών στρατηγικών, καθώς και καινοτόμων προσεγγίσεων στο digital marketing.
 
Προβλέψεις 
Η οικονομία φαίνεται ότι σταθεροποιείται και σιγά - σιγά επιστρέφει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Συγκεκριμένοι κλάδοι είναι ιδιαίτερα υποσχόμενοι και αναπτύσσονται ραγδαία, επομένως οι ανάγκες επικοινωνίας τους θα αυξάνονται όλο και περισσότερο.    Όσον αφορά τις υπηρεσίες, η Action εκτιμά πως οι integrated λύσεις επικοινωνίας θα είναι πλέον το ζητούμενο από τις περισσότερες εταιρείες και οργανισμούς.
 
Στόχοι για το 2018
Το 2017 ήταν μια επιτυχημένη χρονιά τόσο για το γραφείο της Κύπρου όσο και του δικτύου. Στόχος για φέτος είναι η περαιτέρω ενδυνάμωση της ομάδα της εταιρείας και η μεγιστοποίηση της επένδυσής της στην έρευνα και την τεχνολογία, ενσωματώνοντας διαρκώς τις πιο σύγχρονες πρακτικές επικοινωνίας στο communications matrix της.
 
Facts & Figures
Έτος ίδρυσης:

1971
 
Χρόνια λειτουργίας:
47
 
Η Action, ως ανεξάρτητο δίκτυο δημοσίων σχέσεων, διατηρεί συνεργασίες με τα σημαντικότερα δίκτυα επικοινωνίας στον κόσμο, μεταξύ των οποίων Weber Shandwick, Grayling, Edelman, Burson Cohn & Wolfe, Ketchum, FTI κ.ά.
 
Παρουσία στο  εξωτερικό:
Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Κύπρο. Το δίκτυο περιλαμβάνει γραφεία σε 40+ αγορές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.
 
Σημαντικοί πελάτες/ accounts
Στο πελατολόγιο της Action στην Κύπρο περιλαμβάνονται επιχειρήσεις όπως: Noble Energy, Staroil, Ayia Napa Marina, Pafilia, Cybarco, Henkel, Tempo Beverages Cyprus, ΚΕΑΝ, Starbucks, Tommy Hilfiger, GAP, NYX Professional Makeup, DHL, Student.com, Celestyal Cruises, PGS Lighting Electrical, P.M.Tseriotis, TUS Airways, Logicom, Eurobank, RICS, ευρωπαϊκά προγράμματα κι αρκετές άλλες σημαντικές εταιρείες και οργανισμοί.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Κονδυλάκι 6, 1090, Λευκωσία 
Τηλέφωνο: 22818884
E- mail: action@actionprgroup.com
Ιστοσελίδα: www.actionprgroup.com
 
 
 
COMMUNICATION - ACTION GLOBAL PHOTO
Πίσω στην αρχή της σελίδας