ACTION DIGITAL

  18/05/2018 14:25
ACTION DIGITAL

ACTION DIGITAL

  18/05/2018 14:25
H Action Digital ιδρύθηκε το 2015 από τον Όμιλο Επικοινωνίας Action Global Communications. Αντλώντας από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της στρατηγικής επικοινωνίας και την παρουσία του σε αναδυόμενες αγορές, ο Όμιλος έχει επεκτείνει τη βραβευμένη του επικοινωνιακή προσέγγιση και στον τομέα των ψηφιακών παροχών, μέσω της Action Digital. Η εταιρεία παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, όπως εξατομικευμένη ανάπτυξη και σχεδιασμό ιστοσελίδων, δημιουργία «social» περιεχομένου, διαμόρφωση διαδικτυακών στρατηγικών και εφαρμογή καινοτόμων προσεγγίσεων στον τομέα του digital marketing. Σε μια εποχή ραγδαίων εξελίξεων και τεχνολογικής προόδου, η ομάδα εστιάζεται στην αξιοποίηση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων σε σχέση με οτιδήποτε ψηφιακό, social και mobile.
 
Υπηρεσίες / προϊόντα
Website / Mobile Design & Development, Digital Marketing, Social Media Marketing, Search Engine Marketing, Digital Influencer Marketing, Content Strategies και Graphic Design.
 
Διευθυντική ομάδα
Chris Χριστοδούλου, (CEO)
Δημήτρης Ιωαννίδης, (Γενικός Διευθυντής)
Garen Meserlian, (Digital Director)
Phillip Waever, (Senior Web Designer)
Αλέξανδρος Παυλάκης, (Sales & Marketing)
Zoe Χριστοδουλίδη, (Head of Content)
 
Τα σημαντικότερα έργα
Στα τρία χρόνια δραστηριοποίησής της η Action Digital έχει εργαστεί για το κτίσιμο ή την αναβάθμιση ιστοσελίδων σημαντικών εταιρειών στην Κύπρο και το εξωτερικό. Έχει επίσης αναπτύξει ολοκληρωμένα προγράμματα digital επικοινωνίας για μια πλειάδα από projects, σε συνεργασία με διεθνή brands, όπως Starbucks, H&M, BIPEX (Bahrain International Property Exhibition), Living Color Festival κτλ.
 
Οι προκλήσεις στον κλάδο της επικοινωνίας
Αν και ήδη ο επιχειρηματικός κόσμος στην Κύπρο έχει αρχίσει να κατανοεί καλύτερα την εξέλιξη της τεχνολογίας, σε σχέση με την επικοινωνιακή του προσέγγιση, η Action Digital κρίνει πως ακόμα υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης. Οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους μετρήσιμες πρακτικές επικοινωνίας, μέσω της τεχνολογίας, επομένως είναι προς όφελός τους να συμβαδίσουν με την εποχή, προσεγγίζοντας στοχευμένα το κοινό τους.
 
Ψηφιακές τεχνολογίες και νέα δεδομένα
Γνωρίζοντας ότι ανήκει σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη βιομηχανία με το πεδίο να αλλάζει κάθε 3 με 6 μήνες και τα δεδομένα που κρίνονταν προηγουμένως ως έγκυρα να χάνουν μερικώς ή ολοκληρωτικά την αξία τους, οι digital εταιρείες πρέπει να ενημερώνονται διαρκώς για όλες τις εξελίξεις. Αντλώντας σημαντικές εμπειρίες από τους διαφορετικούς κλάδους ενασχόλησής της, η Action Digital υιοθετεί και εφαρμόζει στοχευμένα τις νέες πρακτικές και δεδομένα ανάλογα.
 
Προβλέψεις 
Τα σημερινά δεδομένα επιβεβαιώνουν τις προβλέψεις που έγιναν στα τέλη του 2017 για συνέχιση της ανοδικής πορείας και επέκταση των δραστηριοτήτων της εξειδικευμένης εταιρείας σε ακόμη μεγαλύτερο αριθμό αγορών, μέσω του πελατολογίου  και δικτύου της Action Global Communications. Στους πρώτους τρεις μήνες του 2018 καταγράφηκε ρεκόρ συνεργασιών, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τη Διοίκηση, που αναμένει η εν λόγω τάση να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
 
Στόχοι για το 2018
Βασικός στόχος είναι η περαιτέρω διείσδυσή της Action Digital στις αγορές του δικτύου της Action Global Communications, με έμφαση το Ντουμπάι, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο, τη Ρωσία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία. Ήδη έχει ξεκινήσει μια σειρά από συνεργασίες στις εν λόγω αγορές, ωστόσο, εκτιμάτε πως υπάρχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξη του πελατολογίου της, προσφέροντας μια integrated προσέγγιση και έχοντας την υποστήριξη και τις γνώσεις της ομάδας του τοπικού γραφείου στην εκάστοτε αγορά.
 
 
Facts & Figures
 
Έτος ίδρυσης:

2015
 
Χρόνια λειτουργίας:
3
 
Συνεργασία με οίκους του εξωτερικού:
Η Action Digital, ως το εξειδικευμένο τμήμα της Action Global Communications, συνεργάζεται στενά με όλα τα γραφεία του Ομίλου στις 40+ αγορές που διατηρεί παρουσία.
 
Παρουσία στο εξωτερικό:
Τα κεντρικά γραφεία της Action Digital βρίσκονται στην Κύπρο και καλύπτουν τις ανάγκες του συνόλου του δικτύου της Action Global Communications, που εκτείνεται σε 40+ αγορές στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, τη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Σημαντικοί πελάτες/accounts:
Στο πελατολόγιο της Action Digital περιλαμβάνονται εταιρείες και οργανισμοί όπως: Ayia Napa Marina, Uclan, ΤΕΠΑΚ, BuyHome, Living Color Festival, Jango Fashion, Prospecta, NewCytech, SHARK Energy Drink, SAXO Bank, Caramondani Hellas, PGS Lighting Electrical, AXIA Futures, RPT Group, Screen For Life (Qatar), BIPEX (Bahrain), EU Delegation in the US (EU @ SXSW Austin),  Modernisation of the EU-Chile FTA και Oxfam (Food Security in Caucasus).

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Κονδυλάκη 6, 1090, Λευκωσία 
Τηλέφωνο: 22 818884
E-mail: info@actiondigitalagency.com
Ιστοσελίδα: www.actiondigitalagency.com
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας