Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

  17/05/2018 15:23
Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

  17/05/2018 15:23
Ανάμεσα στους 10 καλύτερους εργοδότες παγκοσμίως βρίσκεται πλέον η Trust Ασφαλιστική, καθώς μεταξύ 14.000 επιχειρήσεων σε 75 χώρες, κατέκτησε το πρώτο βραβείο και συγκεκριμένα το Platinum Employer of the Year.
 
Mια μοναδική διάκριση τόσο για την ίδια την Trust όσο και για την Κύπρο, αφού είχε να ανταγωνιστεί εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς.
 
Το πρότυπο
Το Διεθνές Πρότυπο Investors in People (IiP) δημιουργήθηκε το 1991 με πρωτοβουλία της Βρετανικής Κυβέρνησης. Πρόκειται για ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο, που ορίζει τι χρειάζεται ένας οργανισμός για να οδηγήσει, να υποστηρίξει και να διαχειριστεί καλά το ανθρώπινο του δυναμικό για βιώσιμα και κερδοφόρα αποτελέσματα. Το πρότυπο εξετάζει τις πρακτικές και τα αποτελέσματα σε έναν οργανισμό κάτω από τρεις κατηγορίες επιδόσεων: Ηγεσία, Υποστήριξη και Βελτίωση, όπως ανέφερε η Σούλα Γιωρκά, Ηead of HR and Αdministration.
Η διεθνής αναγνώριση της Trust με το πρότυπο ερμηνεύεται ως μια ισχυρή απόδειξη ότι το εργασιακό περιβάλλον και οι ευκαιρίες ανάπτυξης στην Trust μετατρέπουν το προσωπικό σε επαγγελματίες υψηλού επιπέδου. Η αναγνώριση αυτή πιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων του οργανισμού, σε συνάρτηση με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες του, ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη εξαιρετικού εργοδότη, αποδοτικού χώρου εργασίας και συνεχούς προσανατολισμού στην αριστεία.
 
Τα οφέλη
Το πρότυπο έχει βοηθήσει στη βελτίωση και την ενίσχυση των διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων της εταιρείας, όπως επίσης και στην περαιτέρω βελτίωση της ικανότητας αναγνώρισης, ανάπτυξης και προώθησης των εργαζομένων που μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία στην επίτευξη των στόχων της. Η συνεισφορά του προτύπου για ενίσχυση και κατανόηση του οράματος της διεύθυνσης μέσα στον οργανισμό συνέβαλε στην πρακτική εφαρμογή όλων των αξιών που τον χαρακτηρίζουν, με αποτέλεσμα τη μεταφορά πραγματικής αξίας στους πελάτες.
 
Η επένδυση
Στην Trust Ασφαλιστική το ανθρώπινο δυναμικό ανέκαθεν διαδραμάτιζε ρόλο καταλύτη στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού  και στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.  Το 2013, μέσα σε μόλις 4 χρόνια ολοκλήρωσης των εργασιών της, η Trust  πιστοποιείται με το Investors In People στο βασικό επίπεδο.Αυτή ήταν μόνο η αρχή.
Το 2017 η Trust γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που κατάφερε να εξασφαλίσει τη μοναδική διάκριση High Performing – Platinum από το London International Office του Λονδίνου. Πρόκειται για την ανώτερη διάκριση που έχει δοθεί ποτέ από τον οργανισμό Investors in People. Μια διάκριση που επιβραβεύει τον προσανατολισμό και την αφοσίωση της εταιρείας στην ανάληψη καινοτόμων πρωτοβουλιών και δράσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, όπως και τον υψηλού επιπέδου επαγγελματισμό της, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης στους πελάτες και συνεργάτες της. Λίγους μήνες μετά, ήρθε και η απόλυτη διάκριση. To βραβείο Platinum Employer of the Year είχε πλέον κυπριακό χρώμα. 
 
Άλλες διακρίσεις
Όλες οι διακρίσεις, που κατά καιρούς έχει λάβει η εταιρεία και ιδιαίτερα οι πιο πάνω, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της, με το κέρδος να μεταφέρεται στον πελάτη.                                          Η εξυπηρέτηση, η αμεσότητα και η συνέπεια στις υποχρεώσεις της, αλλά και τα ασφαλιστικά προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, είναι τα κύρια  ποιοτικά χαρακτηριστικά της Trust. Η εταιρεία λειτουργεί πάντοτε με οδηγό τον πελάτη, αφού στόχος της είναι η ορθή ασφάλιση και όχι η υπογραφή ακόμη μίας ασφάλειας.
 
Υπηρεσίες
Η Trust  διαθέτει μια πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων Γενικού Κλάδου και Υγείας, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών. Προσφέρει ολόπλευρες ασφαλιστικές καλύψεις, χωρίς επιπλέον κόστος, διαθέτοντας ευελιξία. Αυτές της δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργεί προϊόντα που ανταποκρίνονται στις νέες διαμορφωμένες ανάγκες του πελάτη στη σύγχρονη κοινωνία του σήμερα.
 
Καθημερινή πρόκληση
Η εφαρμογή του προτύπου θα αποτελεί πάντοτε καθημερινή πρόκληση, ώστε η ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού να είναι αποτελεσματική προς τη σωστή ανοδική κατεύθυνση, διασφαλίζοντας για όλο το προσωπικό ίσες ευκαιρίες.
 
FACTS
Προσωπικό: 100
Αριθμός Ασφαλιστικών Πρακτόρων: 200
Μερίδιο Αγοράς: 9%
 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Χρίστος Χριστοδούλου, CEO
Μαρία Φυσεντζίδου, Financial Controller
Γιώργος Κωνσταντίνου, Operations Manager
Γιάννος Παλάζης, Credit Control Manager
Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Business Development Manager
Κυριακή Λοή, Claims Manager
Πάρης Αργυρίδης, IT Manager
Σούλα Γιωρκά, Head of HR and Administration
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Λεμεσού 79, Γωνία Κωστή Παλαμά 1 & 3, 2121, Αγλαντζιά,
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 20344, 2151, Κύπρος
Τηλέφωνο: 22050100       
Φαξ: 22050290
E-mail: enquiries@trustcyprusinsurance.com
 
TRUST photo

 
Πίσω στην αρχή της σελίδας