Σε έκθεση του Λιβάνου η Leptos Estates

Επιτυχιών συνέχεια για την Leptos Estates με την δυναμική παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, σεμινάρια και φόρουμ σε διάφορες χώρες της Μέσης Ανατολής και του Αραβικού Κόλπου μέσα στους πρώτους μήνες του 2016.

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρεται ότι «για άλλη μια φορά η Leptos Estates ανέλαβε την πρωτοβουλία να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην πιο ελκυστική έκθεση περιουσιών του Λιβάνου “Beirut Int’l RΕ 2016”, η οποία πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες στη Βυρυτό».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκαν με πλήρη λεπτομέρεια όλα τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα επενδυτικά σχέδια του Ομίλου Λεπτός και δόθηκε επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη μόνιμη άδεια παραμονής και απόκτηση Ευρωπαϊκής υπηκοότητας, που προσφέρονται στην Κύπρο και Ελλάδα και είναι σήμερα τα πιο ελκυστικά προγράμματα για τους επενδυτές και τους αγοραστές από τρίτες χώρες.

Στο ίδιο δελτίο Τύπου σημειώνεται επίσης ότι «ο διευθυντής της Leptos Estates στην Μέση Ανατολή και στον Αραβικό Κόλπο, Μάριος Πασιαρδής και  ο υπεύθυνος πωλήσεων στην  Μέση Ανατολή, Παύλος Έλληνας παρουσίασαν το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας σε μεγάλο αριθμό Λιβανέζων αγοραστών και επενδυτών καθώς και επίσης μεγάλων εταιρειών στο Real Estate».

Σε δηλώσεις του ο κ. Πασιαρδής ανέφερε χαρακτηριστικά:  Έχουμε ήδη δηλώσει συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις ακινήτων ανά το παγκόσμιο καθώς και στην οργάνωση δικών μας εκθέσεων και σεμιναρίων για την προβολή όχι μόνο της εταιρείας μας αλλά και γενικότερα της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού. H συνεχής παρουσία μας στην Μέση Ανατολή και ειδικά στην αγορά του Λιβάνου έχει καταστήσει την εταιρεία μας πάρα πολύ δημοφιλή».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor