Μέγας χορηγός του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος η Πετρολίνα

Για άλλη μια χρόνια η Πετρολίνα ήταν ο μέγας χορηγός του Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, που διοργάνωσε η Green Dot Κύπρου. Το 6ο Φεστιβάλ, το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, περιβαλλοντική ενημέρωση και δημιουργικές δραστηριότητες, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στο πάρκο Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Η Πετρολίνα, συμμετείχε και φέτος με δικό της περίπτερο, με μέλη της ομάδας εθελοντών της εταιρείας, Petrolina  Community. Στο περίπτερο της Πετρολίνα, τα παιδιά που το επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι «Νεροδιάδρομοι» και να πάρουν αναμνηστικά δώρα.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η Πετρολίνα, ως κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και στέκεται αρωγός σε δράσεις που εξυπηρετούν ευρύτερα κοινωνικούς σκοπούς». Επίσης, σημειώνεται ότι «η Πετρολίνα εφαρμόζει μέτρα περιβαλλοντικής ευθύνης σε κάθε επιχειρηματική της ενέργεια. Από την απλή διαχείριση ανακυκλώσιμων υλικών στα γραφεία της, μέχρι την ανακύκλωση βαρέων βιομηχανικών υλικών στις εγκαταστάσεις καυσίμων και στα πρατήριά της». Προστίθεται επίσης  ότι «επενδύει σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων στα πρατήριά ενώ διαθέτει στην αγορά τα φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα κίνησης Platinum+, που μειώνουν σημαντικά τις εκπομπές ρύπων».

«Η Πετρολίνα ευχαριστεί θερμά την ομάδα εθελοντών της Petrolina Community που συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα της εταιρείας συνεισφέροντας στο κοινωνικό σύνολο», αναφέρεται καταληκτικά στο δελτίο Τύπου.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor