Στη γαλλική έκθεση MIPIM η Property Gallery

Η Property Gallery Developers & Constructors έδωσε το παρών της για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση MIPIM, η οποία είναι η μεγαλύτερη παγκοσμίως και διοργανώνεται κάθε χρόνο στις Κάννες. Σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «πρόκειται για μια εξέχουσα έκθεση που δικαιολογημένα συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς πρόκειται για την πιο διαδραστική εκδήλωση στον τομέα της ανάπτυξης γης και των συνυφασμένων μ’ αυτήν κλάδων επιχειρηματικότητας».

Πιο συγκεκριμένα επισημαίνεται ότι στην έκθεση συμμετείχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες επενδύσεων, ανάπτυξης γης, αρχιτεκτονικά γραφεία, τράπεζες, νομικοί σύμβουλοι και άλλοι. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και οι μεμονωμένοι ιδιώτες που απάρτιζαν τους συμμετέχοντες αριθμούνταν σε δεκάδες χιλιάδες και προέρχονταν από κάθε γωνιά της γης. 

Παράλληλα, τονίζεται ότι κατά την πολυήμερη διάρκεια της έκθεσης, «οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν μεταξύ άλλων, ιδιαίτερα έργα ανάπτυξης γης, να συζητήσουν ευκαιρίες για επικερδείς επενδύσεις, να δικτυωθούν με δικηγορικά γραφεία που διαμεσολαβούν στην υλοποίηση προγραμμάτων επενδύσεων για απόκτηση δεύτερης υπηκοότητας ή μόνιμης διαμονής και να μελετήσουν προσφορές για καινοτόμα αρχιτεκτονικά σχέδια».

Πέραν του καθαρά επιχειρηματικού σκέλους της έκθεσης, η εκδήλωση στις Κάννες έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν εξειδικευμένα σεμινάρια, να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς που άπτονται των δραστηριοτήτων τους και να συζητήσουν για ό,τι αφορά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο. 

Εξάλλου, αναφέρεται ότι «η MIPIM πέραν του γεγονότος ότι προωθεί τις δραστηριότητες της Property Gallery ανά το παγκόσμιο, δίνει τη δυνατότητα να προβληθεί η Κύπρος ως μια αξιοσήμαντη χώρα για επενδύσεις, γεγονός που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον που επέδειξαν ξένες  εταιρείες-κολοσσοί για τα έργα της εταιρείας, αλλά και το ενδιαφέρον ιδιωτών για τα κυβερνητικά προγράμματα απόκτησης υπηκοότητας - μόνιμης διαμονής μέσω επενδύσεων». Καταληκτικά τονίζεται ότι «μέσω της MIPIM, τόσο η Property Gallery, αλλά και ο τόπος μας, διευρύνει τη φήμη του και τυγχάνει ευρύτερης αναγνώρισης από το διεθνές επενδυτικό κοινό, και όχι μόνο».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor