Elysee: Εγκαινίασε νέο υποκατάστημα στη Λάρνακα

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015, τα εγκαίνια νέου υποκαταστήματος της Elysée στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης στην παρουσία υπαλλήλων, πελατών και συνεργατών της εταιρείας.

Η εταιρεία Elysée ιδρύθηκε το 1969 και εξελίχθηκε σε μια πλήρους κλίμακας βιομηχανική μονάδα, με 7 υποκαταστήματα παγκύπρια. Τα τελευταία 36 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων για άρδευση, ύδρευση και κατασκευές, έχοντας ηγετική θέση στην τοπική αγορά και δυναμική παρουσία στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε περισσότερες από 55 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Νότιο Αφρική, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία. Για την ιδιαίτερη εξαγωγική της προσπάθεια η εταιρεία Elysee βραβεύτηκε επανειλημμένα στα πλαίσια της απονομής των Κυπριακών Βραβείων Εξαγωγών. 

Η ποιότητα αποτελούσε πάντοτε την κύρια αρχή για τις εργασίες της Elysée. Τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, με αποτέλεσμα η Elysee, να είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες που κατέχουν, εκτός από το ISO 9001, διεθνούς κύρους πιστοποιήσεις, όπως το DVGW, το KIWA, το WRAS, το SII και το OVGW, κάτι το οποίο την βάζει σε προνομιακή θέση στη διεθνή αγορά. Η συνέπεια του συστήματος διαχείρισης ποιότητας της Elysée, έχει ως αποτέλεσμα την υψηλή απόδοση σε όλο το φάσμα της παραγωγής. 

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Πάνος Πρωτοπαπάς, «Η πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και διανομή εξαρτημάτων, αντανακλάται στα νέα προϊόντα που εμπλουτίζουν την γκάμα της Elysée… Tο άνοιγμα νέου, ιδιόκτητου υποκαταστήματος ήταν φυσικό επακόλουθο των στόχων της εταιρείας».

Η επέκταση της Elysée αποδεικνύει την αυξητική τάση του πελατολογίου της και την εδραίωση μιας υγιούς επιχείρησης, με υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη.  Δέσμευση της Elysée απέναντι στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά, είναι να προσφέρει άριστα προϊόντα και υπηρεσίες, διατηρώντας την κορυφαία ποιότητα ως ένα από τα θεμελιώδη προτερήματα της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor