RCB Bank: Παρέλαβε το CIBA Business Award For Excellence

Στην RCB Bank απονεμήθηκε το υψηλού κύρους επιχειρηματικό βραβείο αριστείας του Κυπριακού Συνδέσμου Ξένων Εταιρειών «CIBA 2015 Business Award for excellence» κΟ Κυπριακός Σύνδεσμος Ξένων Εταιρειών (CIBA) αποτελεί τον κατεξοχήν αντιπρόσωπο της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας στην Κύπρο και εργάζεται σκληρά στην προώθηση της Κύπρου ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.

Απονέμοντας το βραβείο εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κατά την διάρκεια των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του CIBA που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη στη Λεμεσό, ο Υπουργός Μεταφορών κ. Μάριος Δημητριάδης εξήρε την συνεισφορά της RCB Bank στην Κυπριακή οικονομία καθώς επίσης και τη συνεχή ανάπτυξη των εργασιών της κατά τα 20 χρόνια παρουσίας της στην χώρα.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο CEO της RCB Bank κ. Kirill Zimarin ευχαρίστησε τον CIBA για την σημαντική αυτή διάκριση που αντανακλά την προσήλωση της τράπεζας στον επαγγελματισμό και την αριστεία. Ο κ. Zimarin αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη ύπαρξης νέων κινήτρων και κινητήριων δυνάμεων ούτως ώστε να αυξηθεί περαιτέρω η ελκυστικότητα της Κύπρου από πλευράς επενδύσεων. 
 
«Η επιτυχής ανάκαμψη της Κυπριακής οικονομίας προϋποθέτει την περαιτέρω καλυτέρευση της ποιότητας των στοιχείων ενεργητικού των Κυπριακών τραπεζών και την άνοδο στη διεθνή αξιολόγηση της χώρας σε βαθμό προσέλκυσης επενδύσεων. Τα πιο πάνω θα επιτρέψουν στην Κύπρο να ξεπεράσει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και να διασφαλίσει την ανάπτυξη και ευημερία της οικονομίας της χώρας» δήλωσε ο κ. Zimarin.  
  
Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που είναι μέλη του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) και εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η τράπεζα διατηρεί έξι καταστήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό καθώς και ένα στο Λουξεμβούργο.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor