Φιλανθρωπική Εκδήλωση από την Κόσμος Ασφαλιστική

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη 11/11/2015, δημοσιογραφική διάσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Κόσμος Ασφαλιστικής για σκοπούς παρουσίασης της φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Ποδηλατώ και Τρέχω με Ασφάλεια». Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρύσανθος Φάκα εκπροσωπώντας το Δήμο Λευκωσίας, τον κ. Κωνσταντίνο Κυριακίδη απο το ΔΡΟ.ΜΕ.Α. Racing και την κ. Έρικα Βασιλείου απο το Αγκαλίαζω, καθώς και πλήθος συνεργατών της εταιρείας.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση «Ποδηλατώ και Τρέχω με Ασφάλεια» διοργανώνεται και φέτος από την ΚΟΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, σε συνεργασία με το AWOL και το ΔΡΟΜΕΑ RACING. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου στην Πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποδηλατική διαδρομή και αγώνα τρεξίματος για τους δρομείς (3km & 5km), που θα αρχίσουν στις 10:00 και 11:30 το πρωί αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, θα υπάρχουν και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως αγώνες sprint σε στατικό ποδήλατο, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν ταυτόχρονα να βλέπουν και την έκθεση παλαιού ποδηλάτου. Επίσης, από τις 11:00 μέχρι τις 13:00, το Love FM  θα διεξάγει Live Link από το χώρο της εκδήλωσης. Με τη λήξη των αγώνων, θα υπάρχουν στη διάθεση του κοινού νόστιμα hot dog και δροσιστικές μπύρες. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας «Αγκαλιάζω». 

Θέλοντας να βοηθήσει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Λευκωσίας, η Κόσμος Ασφαλιστική καλεί όλους να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να στηρίξουν την εκδήλωση με την παρουσία τους. "Με τον τρόπο αυτό, η εταιρεία δείχνει για ακόμα μια φορά την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια" καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor