Θριάσιο: Σε νέο, αναβαθμισμένο χώρο με λάμψη αστέρων

Σε μια σεμνή και απλή τελετή με μπόλικη αγάπη, χαμόγελα και απεριόριστη διάθεση για ακόμη περισσότερη προσφορά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου, αναβαθμισμένου χώρου στον οποίο στεγάζεται πλέον το κέντρο φυσιοθεραπείας και αποκατάστασης «Θριάσιο».

Τα εγκαίνια του κέντρου, το οποίο πρόσφατα έχει μεταφερθεί σε νέο κτήριο, μεγαλύτερης έκτασης και με περισσότερα εξειδικευμένα μηχανήματα, τελέστηκαν το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου.

Την τελετή εγκαινίων πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία και τη συνεισφορά που έχει το κέντρο «Θριάσιο» τόσο ως χώρος αποκατάστασης κινητικών προβλημάτων αλλά και ανακούφισης από τον πόνο, όσο και για τον ρόλο του ως μιας επιχείρησης η οποία αναπτύσσεται εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Γιωρκάτζης τόνισε: «Βρίσκομαι μαζί σας σήμερα, σε αυτόν τον χώρο προσφοράς και αγάπης από τον οποίο πολλοί παίρνουν πολλά. Εξάλλου, είμαι εδώ σήμερα για τρεις βασικούς λόγους. Ο πρώτος αφορά τον ρόλο που διαδραματίζει το κέντρο ως χώρος που προσφέρει υγεία, ανακούφιση και αγάπη. Ο δεύτερος βεβαίως αφορά τον ρόλο του κέντρου ως μιας επιχείρησης που όχι απλώς λειτούργησε εν μέσω της ισχυρότερης οικονομικής κρίσης που περνά ο τόπος αλλά κατάφερε να αναπτυχθεί. Είναι χαρά μας, ως Δήμος, να βλέπουμε καινούργιες επιχειρήσεις στην περιοχή μας να επεκτείνονται. Ο τρίτος λόγος για τον οποίο βρίσκομαι εδώ σήμερα είναι πως το κέντρο βρίσκεται κοντά στο σπίτι, άρα νιώθω τυχερός ότι όποτε χρειαστώ μπορώ να έρθω στο κέντρο, το οποίο κάνει πραγματικά αξιόλογη δουλειά».

Με τη σειρά του ο ιδρυτής και γενικός διευθυντής του «Θριάσιου», Ανδρέας Ναθαήλ, τόνισε ότι τα εγκαίνια του νέου χώρου στον οποίο λειτουργεί πλέον το κέντρο αποτελεί συνέχεια μεγάλης προσπάθειας, ακατάπαυστης δουλειάς και πολλής αγάπης για το έργο που επιτελείται για πολλούς συμπολίτες μας με πάσης φύσης προβλήματα, μυϊκά ή κινητικά. «Νιώθω ακόμη μια φορά ότι η αγάπη που δίνουμε έχει αποτελέσματα τόσο για τον τελικό μας σκοπό, όσο και για την επιτυχία του κέντρου. Ευχαριστώ πρώτα και κύρια όλους όσοι μας εμπιστεύονται την υγεία τους,, τους καλούς φίλους που βρίσκονται σήμερα μαζί μας. Παίρνουμε πολλή αγάπη και με αγάπη θέλουμε να προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά».

Χρώμα και λάμψη από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης έδωσαν στην τελετή εγκαινίων γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι επίσης εμπιστεύονται το «Θριάσιο» για προβλήματα που όπως πολλοί από εμάς αντιμετωπίζουν.


Ο Πέτρος Γιωρκάτζης, η Βασιλική Παπαμιχαήλ, η Άννα Γιαγκιώζη και ο Αλέξανδρος Παρίσσης.
   

Ο Πέτρος Γιωρκάτζης, η Βασιλική Παπαμιχαήλ, η Άννα Γιαγκιώζη και ο Αλέξανδρος Παρίσσης.


Ο Ανδρέας Ναθαναήλ, ιδιοκτήτης του κέντρου «Θριάσιου» και ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης τελούν τα εγκαίνια του χώρου.


Ο Αλέξανδρος Παρίσσσης, η Βασιλική Παπαμιχαήλ, ο Πέτρος Γιωρκάτζης, η Άννα Γιαγκιώζη, ο Ανδρέας Ναθαναήλ και η Κρίστη Παπαδοπούλου.


Ο Αλέξανδρος Παρίσσης, ο Ανδρέας Ναθανήλ και ο Πέτρος Γιωρκάτζης.


Ο Αλέξανδρος Παρίσσης και ο Ανδρέας Ναθαναήλ.


Η Άννα Γιαγκιώζη και η Κρίστη Παπαδοπούλου.


Η Άννα Γιαγκιώζη και η Κρίστη Παπαδοπούλου.


Η Άννα Γιαγκιώζη, ο Αλέξανδρος Παρίσσης και η Κρίστης Παπαδοπούλου.


Ο Ανδρέας Ναθαναήλ, η Νιόβη Χαραλάμπους και ο Πέτρος Γιωρκάτζης.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor