Η STAROIL στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη

Στα πλαίσια των ενεργειών της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, οι εταιρείες STAROIL, Hellenic Technicals Enterprises και η Φιλόπτωχος Επιτροπή Κυπερούντας, ένωσαν τις δυνάμεις τους για στήριξη μαθητή του Απεήτειου Γυμνασίου Αγρού, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης.

Από κοινού οι δύο εταιρείες, μαζί με την Φιλόπτωχο Επιτροπή, αγόρασαν ειδικό εκπαιδευτικό διαδραστικό πίνακα και βιντεο-προβολέα, έτσι ώστε ο μαθητής να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να μπορεί να ακολουθεί κανονικά τη ροή του μαθήματος όπως όλοι οι μαθητές στην τάξη. Με τα νέα δεδομένα, όλη η ύλη που περνούν οι καθηγητές από τον πίνακα, ψηφιοποιείται σε αρχεία word/pdf και αυτομάτως καταγράφεται στον υπολογιστή του μαθητή, έτσι ώστε να τον διευκολύνει και στο απογευματινό διάβασμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Ως STAROIL στηρίζουμε κάθε προσπάθεια των συνανθρώπων μας, και ειδικά των παιδιών, που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όρια τους, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Μόλις έφτασε στην αντίληψη μας το συγκεκριμένο θέμα, θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε. Ευελπιστώ ότι και άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μας, καθότι είναι ευθύνη μας να στηρίζουμε τέτοιες κοινωνικές ενέργειες.»

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor