Έξι χιλιάδες πολίτες έτρεξαν στο Run in Colour

Το Run in Colour διοργανώθηκε στις 17 Οκτωβρίου στην Λεμεσό με συμμετοχή από 6 χιλιάδες  πολίτες και με στόχο να προσφέρει μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σε όλους αλλά και να στηρίξει τα παιδιά του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου. Η εκδήλωση παρουσιάζεται από την Τράπεζα Κύπρου, αποτέλεσε την εναρκτήρια εκδήλωση των Λεμεσίων και έχει μεγάλους χορηγούς την ΜΤΝ, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και την Orbex. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε ρεκόρ συμμετοχών ξεπερνώντας τις 6 χιλιάδες πολίτες και με σύνθημα Join the FUN η εκδήλωση Run in Colour ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Όπως σημειώνεται, οι συμμετέχοντες του RUN IN COLOUR ξεκίνησαν από τον Εναέριο Λεμεσού και κατευθύνθηκαν μέχρι το τέρμα του πεζόδρομου στον μόλο της Λεμεσού. Στη διαδρομή όλοι περνούσαν μέσα από θαλάμους που πετούσαν χρώματα με αποτέλεσμα στην ολοκλήρωση της διαδρομής όλοι να είναι πολύχρωμοι. Μετά την διασκεδαστική διαδρομή χρωμάτων οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ από τους Jimmy D και τους παραγωγούς του OFF radio. 

Ακόμη, οι συμμετέχοντες του Run in Colour πήραν με το εισιτήριό τους αναμνηστικό μπλουζάκι, προστατευτικά γυαλιά και τσάντα Run in Colour. 

Η ομάδα των διοργανωτών, Λυδία Ζαννέττου και Νικόλας Νικολή δήλωσαν «Εισάγουμε στην χώρα μας μια διεθνής εκδήλωση που στόχο έχει την κινητοποίηση των πολιτών για να στηρίξουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες που το χρειάζονται περισσότερο και παράλληλα την προσφορά μιας μοναδικής εμπειρίας χρωμάτων σε όλους. Τα καταφέραμε και στόχο έχουμε να διοργανώσουμε το Run in Colour σε όλες τις πόλεις της Κύπρου αλλά και στην μεσόγειο». 

Τέλος, το Run in Colour έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια 200 εθελοντών, 67 επιχειρήσεων που στήριξαν το σκοπό, χιλιάδων πολιτών αλλά και χορηγών που πίστεψαν στις δυνατότητες της εκδήλωσης.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor