Περισσότερα από 800 άτομα συμμετείχαν στις εκδηλώσεις «Wake your Body»

Με στόχο την προώθηση ενός δραστήριου, ενεργού και υγιεινού τρόπου ζωής, η Coca-Cola και Α/φοί Λανίτη στήριξε και φέτος τις εκδηλώσεις «Wake your Body» που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στη Λεμεσό και τη Λευκωσία, 24 και 25 Σεπτεμβρίου και συμμετοχή από περισσότερα από 800 άτομα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ανταπόκριση του κοινού ήταν και φέτος μεγάλη, αφού πέραν των 800 πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας συμμετείχαν στο «Wake your Body», και έζησαν την εμπειρία της ενεργοποίησης του σώματος και της φυσικής τους κατάστασης μέσα από διάφορα νέα αθλήματα.

Οι εκδηλώσεις έγιναν για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και του «Move Week 2015». Διεκπεραιώθηκαν σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Αθλητισμός  Για Όλους» (ΑΓΟ)  του ΚΟΑ με τη στήριξη της Α/φοί Λανίτη και Coca-Cola.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Κυρία Κλέα Παπαέλληνα και πολίτες όλων των ηλικιών που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα αθλήματα όπως Ζούμπα, Τάε Κβο Ντό, Γιόγκα, Πιλάτες κ.α.

Όπως σημειώνεται, "η Coca-Cola στάθηκε αρωγός για την υλοποίηση των δυο εκδηλώσεων και στηρίζει το όραμα του ΚΟΑ για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού στον τόπο μας, με στόχο την υιοθέτηση ενός ενεργού και υγιούς τρόπου ζωής. Με τη στήριξή της στόχο την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού για τη βελτίωση της δημόσιας υγείας και αύξησης των ευκαιριών πρόσβασης για άθληση". 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor