Ο Στέφανος Αθανασίου συμμετέχει στον παγκόσμιο διαγωνισμό Jose Cuervo

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ και ο γνωστός bartender Στέφανος Αθανασίου, είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αναμέτρηση στον παγκόσμιο διαγωνισμό Jose Cuervo Dons of Tequila που θα διεξαχθεί στο Μεξικό.

Ο Στέφανος Αθανασίου, επαγγελματίας bartender και ιδιοκτήτης του Μαντάμ μπαρ στη Λεμεσό, επιλέχθηκε για να εκπροσωπήσει την Κύπρο, μετά από μια ολοήμερη αναμέτρηση με άλλους γνωστούς bartenders από όλη την Κύπρο, και καλείται να ταξιδέψει στο Μεξικό όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Don  of Tequila. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πιο απίστευτο έπαθλο: τη δική του καλλιέργεια αγαύης στο κτήμα Jose Cuervo στην πόλη Τεκίλα του Μεξικό και μπουκάλια με τη δική του τεκίλα Jose Cuervo, τα οποία θα αναγράφουν το όνομά του στην ετικέτα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην παγκόσμια τελική αναμέτρηση του διαγωνισμού, που διοργανώνει η Jose Cuervo στο Μεξικό, θα λάβουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους bartenders από όλο τον κόσμο:  Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένα  Αραβικά  Εμιράτα,  Βραζιλία, Κολομβία, Περού, Πουέρτο Ρίκο, Αργεντινή, Χιλή, Φιλιππίνες, Νέα Ζηλανδία, Κορέα, Ιαπωνία και Κύπρο.

Σημειώνεται πως οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αποδείξουν στους κριτές, τους πραγματικούς Dons of Tequila, το πάθος, την τόλμη, τα κότσια τους και φυσικά τις γνώσεις τους γύρω από τη Νο.1 τεκίλα Jose Cuervo, για να κερδίσουν τον τίτλο του επόμενου Don. Οι Dons της Jose Cuervo είναι οι πραγματικοί ήρωες της τεκίλα - άνθρωποι, οι οποίοι είναι οι απόλυτοι εμπειρογνώμονες, κι έχουν το πάθος και τη γενναιότητα που απαιτούνται για να συνεχίζουν την ιστορία της πιο δημοφιλής τεκίλα στον κόσμο. Η ακλόνητη πίστη τους στην ποιότητα και στο πνεύμα της τεκίλα – αληθινοί δεσμοί, πραγματική φιλία και διασκέδαση - είναι αυτό που κρατά τα 250 χρόνια κληρονομιάς της Jose Cuervo ζωντανά και σύγχρονα. 

Τέλος, ο bartender ο οποίος θα γίνει ο επόμενος Don of Tequila θα πρέπει να έχει όλες αυτές τις αρετές, για μια ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα μερικών από τους μεγαλύτερους θρύλους της No.1 τεκίλα στον κόσμο. Εμείς πιστεύουμε στις ικανότητες του Στέφανου Αθανασίου και δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία σ’ αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία που του προσφέρει η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor