Γευστικές Δοκιμές από LIFEPHARMA και KES College

Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου σε συνεργασία με την εταιρεία LIFEPHARMA(Z.A.M) Ltd, μέλος του Ομίλου ΙΑΚΩΒΙΔΗ, και το KES College διοργανώνουν γευστικές δοκιμές με τα νέα προϊόντα, χωρίς γλουτένη από την Dr. Schär.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την κοιλιοκάκη, η οποία είναι μία από τις συνηθέστερες, συνδεδεμένες γενετικά, ασθένειες η  οποία προκαλείται από δυσανεξία στη γλουτένη, μία πρωτεΐνη που περιέχεται στο σιτάρι, το κριθάρι, τη σίκαλη, βρώμη και αγριοσίταρο που προκαλούν φλεγμονή του εντέρου.

Όπως σημειώνεται, η κοιλιοκάκη εμφανίζεται σε κάθε ηλικία και εκτιμάται ότι το 1% του πληθυσμού προσβάλλεται από αυτή ενώ σε καθένα διαγνωσμένο πάσχοντα κοιλιοκάκης στην Ευρώπη αντιστοιχούν 7 εώς 10 μη διαγωσμένοι. Μοναδική θεραπεία η δια βίου αυστηρή διατροφή χωρίς γλουτένη, υποστηρίζεται.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλα τα νέα προϊόντα της Dr. Schär όπως Πίτσες, Τορτελίνια, Μπουκιές κοτόπουλου, Ψαρομπουκιές, Λαζάνια προ ψημένα, Ψωμάκια και Κρουασάν όπως επίσης και Παγωτό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στους κήπους του Κολλεγίου ΚΕΣ στη Λευκωσία(Λεωφόρος Καλλιπόλεως 5,1055)  από τις 17:00-19:00.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor