Στην τελική ευθεία για το 10ο Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου

Η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ-ΦΙΠΑ διοργανώνει το 10ο Διεθνές Ράλι Ιστορικού Αυτοκινήτου Πλατρών. Το διήμερο 10-11 Οκτωβρίου 2015 το οποίο περιλαμβάνεται στο Αγωνιστικό Ημερολόγιο της FIVA Κατηγορίας ‘Β’ και με αρ. NR 15/2015

Θα δοθούν ταυτόχρονα δύο εκκινήσεις από Λευκωσία και Λεμεσό ως ακολούθως:

Από Λευκωσία τα αυτοκίνητα θα εκκινήσουν από το Δημαρχείο Λευκωσίας το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13.30 και θα γίνει από τον Έντιμο Δήμαρχο Λευκωσίας κύριο Κωνσταντίνο Γιωρκάτζιη και από τον Έντιμο Αρχηγό Αστυνομίας κύριο Ζαχαρία Χρισοστόμου.

Από Λεμεσό τα αυτοκίνητα θα εκκινήσουν από το Καφεστιατόριο-Μπυραρία Benningas στη Παραλιακή το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13.30.

Τα αυτοκίνητα και των δύο διαδρομών θα συναντηθούν κάπου στο μέσο του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού και θα συνεχίσουν όλα μαζί γύρω στις 15.00 η ώρα.

Το πρώτο σκέλος είναι συνολικής απόστασης 105 χλμ περίπου με τρεις ειδικές διαδρομές και θα τερματίσου στη Πλατεία Πλατρών περίπου η ώρα 17.30.

Το δεύτερο σκέλος της διαδρομής θα ξεκινήσει τη Κυριακή11 Οκτωβρίου 2015 στις 09.00 από την Πλατεία Πλατρών και θα καλύψει μία απόσταση περίπου 95 χλμ με τρεις ειδικές διαδρομές και θα τερματίσει στ Πλατεία Πλατρών περίπου η ώρα 13.30.

Θα υπάρχει σταθμός γύρω στις 12.00 το μεσημέρι στον Καλοπαναγιώτη και θα αναχωρήσουν περίπου η ώρα 13.00 για τον τερματισμό.

Γραμματεία και τεχνικός έλεγχος των οχημάτων θα γίνει για τα αυτοκίνητα που θα εκκινήσουν από Λευκωσία ,την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015 από τις 16.00-18.00 στο “LE CARRE  LOUNGE CAFÉ” στα Λατσιά και το Σάββατο 10 Οκτωβρίου μέχρι τις 12.00 στο Δημαρχείο Λευκωσίας όπου θα δοθεί και η εκκίνηση.

Για τα αυτοκίνητα που θα εκκινήσουν από Λεμεσό, η γραμματεία και ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου από τις 10.00-12.00 στο Καφεστιατόριο –Μπυραρία  Benningas  στη Παραλιακή Λεωφόρο όπου θα δοθεί η εκκίνηση.

Τους κανονισμούς και τα έντυπα συμμετοχής μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία της Λέσχης ώρες εργασίας από Δευτέρα – Πέμπτη 10.00-14.00 ή από την ιστοσελίδα μας www.lespafipa.org

Χορηγός της εκδήλωσης είναι τα ρολόγια ZENITH που τα προμηθεύει η εταιρεία Vassos Eliades LTD

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor