Φάνος Ν. Επιφανίου και Daikin Europe: «20 χρόνια μαζί».

Την επέτειο 20 χρόνων συνεργασίας και κοινής πορείας γιόρτασαν από κοινού οι εταιρείες Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ και Daikin Europe N.V. σε ένα Gala Dinner που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Four Seasons” στη Λεμεσό.

Στις ομιλίες τους, ο Νικόλας Επιφανίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. ΛΤΔ και ο Frans Hoorelbeke, Chairman του Δ.Σ. της Daikin Europe και μέλος του Δ.Σ. της Daikin Industries Japan, αναφέρθηκαν στην συνεργασία των δυο εταιρειών, και πώς αυτή ωφέλησε και τις δυο εταιρείες στην εξέλιξη τους αλλά και πώς η προηγμένη τεχνολογία της Daikin αναγνωρίστηκε και καθιερώθηκε στην κυπριακή αγορά στην διάρκεια αυτών των 20 χρόνων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο Γραμματέας του Συνδέσμου Συμβούλων Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων Μηχανικών, κος Τρύφωνας Χριστοφόρου και ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εργοληπτών Μηχανολογικών και Ηλεκτρολογικών Έργων Κύπρου, κος Σωτήρης Αριστοδήμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εταιρεία ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ανακοίνωσε την θεσμοθέτηση ετήσιας υποτροφίας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, που θα στηρίζει έναν άριστο φοιτητή μηχανολογίας να συνεχίσει τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Τους προσκεκλημένους ταξίδεψε μουσικά η δημοφιλής τραγουδίστρια Αλέξια.
Η εταιρεία  Φάνος Ν. Επιφανίου, αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό προμηθευτή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υλικών καθώς και  πρωτοποριακών λύσεων  για τον οικοδομικό και κατασκευαστικό τομέα.. Μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας με τη Daikin Europe, η εταιρεία έχει πλέον καθιερωθεί σαν μια από τις ποιοτικότερες επιλογές στην αγορά στα συστήματα κλιματισμού και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα στον Κύπριο καταναλωτή.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor