Coffee Island: Γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ με διαγωνισμό

Η Coffee Island τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ και καλεί το κοινό να επισκεφθεί το κοντινότερο κατάστημα για να γευτεί καφέδες σε διάφορες ποικιλίες, αλλά και να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της στο Ιnstagram (Coffee_Island_Official).

Από τις 30/9 μέχρι τις 2/10 ο χρήστης μπορεί να ανεβάσει τη φωτογραφία του με τον αγαπημένο του Coffee Island καφέ στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #coffeeislandICD και να γίνει ένας από τους 10 τυχερούς του διαγωνισμού. Οι 10 τυχεροί θα κερδίσουν από 1 κούπα Coffee Island και 1 κιλό εκλεκτό καφέ από το καφεκοπτείο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα της Coffee Island στο Facebook.

Όπως αναφέρει η εταιρία, η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ είναι μια γιορτή της ανάδειξης της διαφορετικότητας του καφέ και του πάθους για την ποιότητα που κάθε χρόνο ενώνει τα 75 κράτη μέλη της ICO (International Coffee Organization) και δεκάδες συλλόγους καφέ από όλο τον κόσμο. Ο εορτασμός της συμβολίζει ταυτόχρονα την υποστήριξη σε εκατομμύρια αγρότες παγκοσμίως, η επιβίωση των οποίων εξαρτάται από την καλλιέργεια των αρωματικών αυτών φυτών.

Η εταιρία σημειώνει πως μέσα από άμεσες συνεργασίες με μεμονωμένους παραγωγούς και συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, η Coffee Island δημιουργεί αμοιβαίες και επωφελείς σχέσεις, οι οποίες έχουν χαρακτηριστικό στοιχείο τους τον σεβασμό. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει βιώσιμες αλλά και μακροχρόνιες συμφωνίες. Ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ποιοτική μέθοδος συγκομιδής και επεξεργασίας του καφέ καθώς και οι συναλλαγές για τη διάθεση του προϊόντος στο ελληνικό κοινό. Ο γόνιμος διάλογος αλλά και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας είναι δύο ακόμη σημαντικά στοιχεία των συνεργασιών που δίνουν τη δυνατότητα στην Coffee Island να παρέχει στους πελάτες της ποιοτικό καφέ, διατηρώντας όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προέλευσής του.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor