Εκδηλώσεις για τη συνεργασία Δικράν Ουζουνιάν και Toyota

Γιορτάζουν 50 χρόνια συνεργασίας η Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., και η Toyota Motor Corporation. Στο πλαίσιο του εορτασμού αυτού, η εταιρεία Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ., στηρίζει τον Ροταριανό Όμιλο Λευκωσίας στην προσπάθεια του να παρουσιάσει τον λαϊκό πολιτισμό της Κύπρου μέσα από ένα μουσικοχορευτικό συναπάντημα.

Οι κοινότητες Ελληνοκυπρίων, Τουρκοκυπρίων, Αρμενίων και Μαρωνιτών, συνεργάζονται και παρουσιάζουν την Κύπρο της αγάπης και του Ονείρου, και αναδεικνύουν μέσα από τον χορό, το τραγούδι και την ποίηση όλα εκείνα που για την Κύπρο σημαίνουν ιστορία.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού, η δικοινοτική χορωδία Ελληνοκυπρίων & Τουρκοκυπρίων, το Αρμένικο χορευτικό συγκρότημα ΣΙΠΑΝ, η κοινοτική χορωδία Μαρωνιτών, ενώ μαζί τους εμφανίζονται ο Μιχάλης Τερλικκάς και άλλοι λαϊκοί ερμηνευτές.

Πολιτισμός όμως σημαίνει και αξία στον άνθρωπο. Για αυτό όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για την ενίσχυση των Κέντρων Ημερησίας Φροντίδας Αλτσχάιμερ και του ιδρύματος «Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου με είσοδο €10.

Τη μεγάλη αυτή γιορτή στηρίζουν επίσης οι: Τράπεζα Κύπρου, Airtrans, Deloitte, StarOil, Royal Crown Insurance, Ernst & Young, Marketway, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ και ο Φιλελεύθερος.
50 χρόνια Toyota στη Κύπρο και εκατοντάδες χρόνια λαϊκής Κυπριακής παράδοσης σε μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους μας.

Πληροφορίες και εισιτήρια στα τηλέφωνα 99405812, 99322230, 22660482, ή σε όλα τα κατά τόπους γραφεία της Δικράν Ουζουνιάν & Σια Λτδ.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor