Πάρτι με Ballantine’s και γκράφιτι

Στο χώρο της Μουσικής Σκηνής Εξάντας, εκτυλίχθηκε μια πολύ διαφορετική βραδιά την Τετάρτη στις 16 Σεπτεμβρίου. Το πάρτι του Ballantine’s, με εκλεκτούς καλεσμένους, έδωσε έναν ξεχωριστό τόνο, γιορτάζοντας την αυθεντικότητα και αποκαλύπτοντας τον άνθρωπο που θα την εκπροσωπεί στο νησί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Paparazzi, ένας street artist γνωστός σε κάθε γωνιά της Κύπρου πλέον, καταχειροκροτήθηκε για την αυθεντικότητα, την καινοτομία και το σπάνιο ταλέντο του. Το Ballantine’s, τίμησε τον καλλιτέχνη με ένα υπέροχο βίντεο που τον εντάσσει επίσημα πλέον στην ομάδα των αυθεντικών ταλαντούχων ανθρώπων, του κόσμου των ιστοριών Stay True.

Όπως σημειώνεται, το γεγονός γιορτάστηκε με εκλεκτά εδέσματα, τις εκπληκτικές μουσικές των DJ Chris Blenda και DJ K καθώς και μερικά ιδιαίτερα happenings σε σχέση με την τέχνη του Paparazzi, το γκράφιτι,  που εντυπωσίασαν το κοινό. Όπως, το πολύ διαφορετικό photobooth που οι καλεσμένοι υπέγραφαν με γκράφιτι τις φωτογραφίες τους και φυσικά, τα γκράφιτι που δημιούργησαν επιτόπου εκπρόσωποι των media.

«Το Ballantine’s, το νούμερο ένα scotch ουίσκι στην Ευρώπη πιστό στις αξίες του, για μία ακόμη φορά μας χάρισε όμορφες, δυνατές στιγμές με έμπνευση, και μας παρακινεί να γράψουμε κι εμείς τη δική μας αυθεντική ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor