«Wake your Body» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Aθλητισμού

Οι εκδηλώσεις «Wake Your Body» υλοποιούνται για δεύτερη χρονιά στην Κύπρο και εντάσσονται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και του Move Week 2015. Πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Αθλητισμός  Για Όλους» του ΚΟΑ και την Coca-Cola.

Πολίτες όλων των ηλικιών προσκαλούνται να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις «Wake your Body» που προγραμματίζονται για τις 24 Σεπτεμβρίου στον Μόλο Λεμεσού από τις 5-8μμ και στις 25 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθέρια στη Λευκωσία από τις 3-5μμ για παιδιά και 5-8 για ενήλικες.

"Όποιο κι αν είναι το στυλ  που σας αρέσει μπορείτε να κάνετε την αρχή στις δυο μοναδικές αυτές εκδηλώσεις στις οποίες θα προσφέρονται αθλήματα για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης όπως αεροβική και ρυθμική γυμναστική, ζούμπα, πιλάτες, γιόγκα, χειροσφαίριση, χορό, τάε κβον ντο, καράτε", αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Η Κάλια Πατσιά , Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσιών Σχέσεων της Α/φοί Λανίτη δήλωσε: «Η Α/φοί Λανίτη και η Coca-Cola είναι για δεύτερη χρονιά αρωγός για την υλοποίηση των εκδηλώσεων Wake Your Body μια και στηρίζει το όραμα του ΚΟΑ για την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού στον τόπο μας, με στόχο την υιοθέτηση ενός ενεργού και υγιούς τρόπου ζωής. Ας σηκωθούμε απ’ τους καναπέδες και να εντάξουμε την άθληση στην καθημερινότητα μας…όσο αντέχει ο καθένας! Οι εκδηλώσεις αυτές προσφέρουν μια ωραία αρχή.».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor