ΕasyJet: Διαγωνισμός φωτογραφίας για τα 20 χρόνια της

Η easyJet, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20ων γενεθλίων της, στις 10 Νοεμβρίου, προσκαλεί μέσω των social media, όσους έχουν πετάξει μαζί της από το 1995, να στείλουν το αγαπημένο τους φωτογραφικό στιγμιότυπο ή selfie φωτογραφία από διακοπές που πραγματοποίησαν στην Ευρώπη.

Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός και να ευχαριστήσει όλους τους επιβάτες που τόσα χρόνια την τίμησαν με την επιλογή τους, θα συγκεντρώσει όλες τις αγαπημένες τους φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και θα δημιουργήσει μία ειδική ψηφιακή εξωτερική εμφάνιση που θα «ντύσει» ένα από τα αεροσκάφη της.

Ο εμπορικός διευθυντής της easyJet, Peter Duffy, δήλωσε: «Θέλουμε να καλέσουμε τους πελάτες μας, οι οποίοι είναι ο κυριότερος λόγος που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, να μοιραστούν μαζί μας τις ταξιδιωτικές τους  ιστορίες. Έχουμε δημιουργήσει μία μοναδική social media “εκστρατεία” ως έναν διαδραστικό τρόπο για να συνεχίσουμε να εμπνέουμε τους σημερινούς μας πελάτες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές της easyJet και να δημιουργήσουμε μαζί άλλα 20 χρόνια ταξιδιωτικών εμπειριών/ιστοριών.»

Οι φωτογραφίες που θα επιλέγονται κάθε βδομάδα, θα κερδίζουν δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα. Όσο για όλους τους υπόλοιπους που συμμετείχαν, θα ψάξουν να δουν/βρουν τις φωτογραφίες τους στην ψηφιακή εξωτερική εμφάνιση του αεροσκάφους.

Για να αποτελέσει η φωτογραφία σας, μέρος της ειδικής αυτής εορταστικής ψηφιακής εξωτερικής εμφάνισης, κάνετε την tweet στο @easyJet και χρησιμοποιήστε το hashtag #TimeFlies ή μπορείτε να λάβετε μέρος μέσω του microsite http://20years.easyjet.com/

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor