Σεμινάριο Team Building από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποίησε στις 12 Σεπτεμβρίου το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, με τίτλο “Team Building Seminar” με τη συμμετοχή των νεοεισερχόμενων μεταπτυχιακών φοιτητών του Προγράμματος για την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχοι του σεμιναρίου, ήταν η καλύτερη γνωριμία των νέων φοιτητών με τους καθηγητές του Προγράμματος και η προώθηση του ομαδικού κλίματος μεταξύ των φοιτητών το οποίο θα τους βοηθήσει στην μετέπειτα συνεργασία τους κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 

Όπως σημειώνεται, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι φοιτητές αντιμετώπισαν διάφορες σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, στα πλαίσια ασκήσεων που τους δόθηκαν από έμπειρους εκπαιδευτές και συμβούλους. Οι δραστηριότητες αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από τους συμμετέχοντες μέσω ομαδικής προσπάθειας και είχαν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ των φοιτητών και την κατανόηση βασικών αρχών διοίκησης όπως ηγεσία, προγραμματισμός, καταμερισμός εργασίας, συντονισμός, και αλληλοεκτίμηση.

«Το εύρος των ακαδημαϊκών μαθημάτων και εμπειριών που προσφέρονται στους φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ αποτελούν βασικά συστατικά για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανταλλαγής ιδεών με σκοπό τη προώθηση της γνώσης και καινοτομικών πρακτικών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη βελτίωση της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού της κυπριακής αλλά και της διεθνής αγοράς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor