Σ. Αθανασίου: Νικητής του διαγωνισμού Dons of Tequila της Jose Cuervo

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη δεύτερη πρόκληση του διαγωνισμού της Jose Cuervo, όπου 8 bartenders από την Κύπρο επιλέχθηκαν και προκρίθηκαν από τη Jose Cuervo International και στη συνέχεια διαγωνίστηκαν μεταξύ τους όπου και αναδείχθηκε ο καλύτερος. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο διαγωνισμό στο Μεξικό όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του επόμενου Don  of Tequila και θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει το πιο απίστευτο έπαθλο: τη δική του καλλιέργεια αγαύης στο κτήμα Jose Cuervo στην πόλη Τεκίλα του Μεξικό και μπουκάλια με τη δική του τεκίλα Jose Cuervo, τα οποία θα αναγράφουν το όνομά του στην ετικέτα.

Οι 8 φιναλίστ από όλη την Κύπρο ήταν οι Γιώργος Φιλίππου, Κώστας Νικολαΐδης, Κώστας Ιωάννου, Μιχάλης Στεφανίδης, Στέφανος Αθανασίου, Μιχάλης Παναγιώτου, Βαγγέλης Σπέτζουρας και Βλαδίμηρος Ταταρίδης οι οποίοι αναμετρηθήκαν μεταξύ τους σε μια σειρά από προκλήσεις. Στο πλαίσιο της ολοήμερης ημερίδας που οργανώθηκε ειδικά για την αναμέτρηση, ο κάθε συμμετέχοντας έπρεπε να αποδείξει στους κριτές ότι έχει το πάθος, την τόλμη και τα κότσια να γίνει ο επόμενος Don. Οι διαγωνιζόμενοι bartenders έπρεπε να έχουν συλλάβει το πνεύμα των Dons και να έχουν πραγματική γνώση της Jose Cuervo και της τεκίλα. Η κριτική επιτροπή επέλεξε τον Στέφανο Αθανασίου, ιδιοκτήτη του Madame Bar στη Λεμεσό, ως τον καταλληλότερο να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Μεξικό τον Οκτώβριο και να διεκδικήσει την ευκαιρία να στεφθεί ο επόμενος Don of Tequila στον μεγάλο τελικό στη La Rojena στο Μεξικό.

Οι Dons της Jose Cuervo είναι οι πραγματικοί ήρωες της τεκίλα - άνθρωποι, οι οποίοι είναι οι απόλυτοι εμπειρογνώμονες, κι έχουν το πάθος και τη γενναιότητα που απαιτούνται για να δημιουργήσουν την πιο δημοφιλή τεκίλα στον κόσμο. Η ακλόνητη πίστη τους στην ποιότητα και στο πνεύμα της τεκίλα – αληθινοί δεσμοί, πραγματική φιλία και διασκέδαση - είναι αυτό που κρατά τα 250 χρόνια κληρονομιάς της Jose Cuervo ζωντανά και σύγχρονα. Ο bartender ο οποίος θα γίνει ο επόμενος Don of Tequila θα πρέπει να έχει όλες αυτές τις αρετές, για μια ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα μερικών από τους μεγαλύτερους θρύλους της No.1 τεκίλα στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος μιας μακρόχρονης πλατφόρμας εκπαίδευσης, η καρδιά της οποίας είναι η ιστοσελίδα των Dons, η οποία αποτελεί και την κύρια πηγή για όλα όσα αφορούν τη Jose Cuervo. H ιστοσελίδα ζωντανεύει τις ιστορίες των σημερινών Dons of Tequila και διαθέτει ποικιλία συνταγών. Οι καλύτεροι από κάθε χώρα θα πάνε στο αποστακτήριο της Jose Cuervo στη  La Rojeña, στην Tequila του Μεξικό, για την τελική παγκόσμια αναμέτρηση, όπου θα κλιθούν για την τελική δοκιμή μπροστά από τους πραγματικούς Dons of Tequila.

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor