Η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Foodsaver στην ΙΜΗ

Η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων Foodsaver πρόσφερε στο προσωπικό της IMH ένα ξεχωριστό γεύμα στα πλαίσια των Casual Fridays στα γραφεία της εταιρείας. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο μπουφέ από λαχταριστά finger food (όπως mini gourmet burgers, breaded stripes από φιλέτο κοτόπουλο, χοιρινό γύρο σε κυπριακή πίτα, φλογέρες με μοτσαρέλα, spring rolls, breaded γαρίδες, και πίτσες κοκτειλ), με υπέροχα sauces - όλα προιόντα αποκλειστικά των Foodsaver - και να δροσιστούν με αναψυκτικά ΕΨΑ.  Μία πραγματικά ευχάριστη και απολαυστική νότα στο καλοκαίρι μας!

Τα Foodsaver πρόσφεραν επισης στο προσωπικό της IMH κουπόνια για τις επόμενες αγορές τους καθώς και το συλλεκτικό μπουκάλι ΕΨΑ που δημιουργήθηκε για τα 90χρονα της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών.  

Η αλυσίδα Foodsaver, που σήμερα διαθέτει 5 καταστήματα, 4 στη Λευκωσία και 1 στη Λεμεσό, δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των σημερινών foodlovers που ψάχνουν διαφορετικές, ξεχωριστές και σύγχρονες λύσεις  για τα καθημερινά γεύματα τους αλλά και για κάθε είδος ιδιαίτερης περίστασης.  Οι λάτρεις του ποιοτικού φαγητού θα βρουν στα Foodsaver μία μεγάλη γκάμα διαλεκτών και ποιοτικών προιόντων – κρεατικά, πουλερικά, θαλασσινά, finger food, έτοιμα γεύματα, τυριά, αλλαντικά επιδόρπια κ.ά. – όλα σε τιμές που συμφέρουν.  Ανάμεσα σε άλλα προιόντα που θα βρει κανείς στα Foodsaver εμείς ξεχωρίζουμε τα κρεατικά Black Angus, τον σολομό Marine Harvest, τις γαρίδες Seamark και τα λαχανικά Ardo (συμπεριλαμβανομένων και βιολογικών) - ονόματα τα οποία ολοένα και γνωστοποιούνται στο χώρο της ποιοτικής μαγειρικής. 

Τα Foodsaver διαφοροποιούνται από τα υπόλοιπα καταστήματα τροφίμων προσφέροντας μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.  Οι χώροι είναι άνετοι και το έμπειρο προσωπικό πάντα έτοιμο να συμβουλέψει τον πελάτη και να τον βοηθήσει να καλύψει τις δικιές του ανάγκες, όποιες και αν είναι αυτές. Στην ιστοσελίδα www.foodsaver.com.cy και στη σελίδα  FoodsaverStores στο Facebook www.facebook.com/FoodsaverStores θα βρει κανείς χρήσιμες συνταγές, συμβουλές και ιδέες σερβιρίσματος για κάθε περίσταση, ενώ οι fans της σελίδας στο facebook, μπορούν να ενημερωθούν και για διάφορα tips για την κουζίνα, τη διατροφή και γενικότερα για τα τρόφιμα. 

Με περισσότερα από τέσσερα χρόνια παρουσία  στην κυπριακή αγορά, τα καταστήματα Foodsaver έχουν καταφέρει την δημιουργία μίας νέας κατηγορίας στην λιανική αγορά τροφίμων, προσφέροντας στον καταναλωτή μια εμπειρία σύγχρονη με τις σημερινές απαιτήσεις. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor